SKIALP
Snehu nad chatou relatívne málo, lyžovať sa to nedalo, trčali skaly. Počasie na 1*
Každopádne, tiež mám z neho také vcelku rozporuplné pocity, no napr. rakúsky aj nemecký lavínový web vyzerajú veľmi podobne, tak dosť možno sú to snahy o zjednotenie dizajnu vrámci EAWS.
Mna co rozculuje su profily, realne clovek klikne na tab profily, caka co nove sa tam objavi, potesi sa ze 10 profilov medzi tromi kopami v ziarskej a potom zisti, ze 8 z toho je z minulej sezony. Neviem ake maju cisla vyjazdov na meranie a vyhodnocovanie aktualnej situacie, ale urcite by som ocakaval, ze toho vyprodukuju viac.
všade už snehu plno a tabuľky prázdne
a prehľadnosť lavínovej predpovede po novom tiež stoji za hovno
Registrujete novy design laviny.sk?
Zvykol som tam okrem ineho pozerat sekciu Pocasie, kde bola denne ubgradeovana tabulka s pocasim na horach a horskych chatach aj s vyskou snehoveh pokryvky. Neviem to teraz dohladat. Vie niekto poradit?
ja som to fukol popod sedačku prašanom z hora až dolu do dediny
Za mňa celkovo je zbytočne hrabať sa začiatkom decembra do voľného terénu. Väčšinou to je akurát oranie jafúr bez poriadneho podkladu.
Ja si tento týždeň ešte asi pobežkujem. Podmienky fajn. Rovno nad mestom natiahli trate a zatiaľ pecka kým sa oteplí.
čo asi tak vznikne z tejto prepršanej bielej hmoty pri -10C...
https://www.youtube.com/watch?v=QcHAgKp3tfk&t=245s&ab_channel=VValterAdventures
bez novej vrstvy snehu to nemá význam momentálne
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20