Ja len pre pásikovaniachtivých zakladám témičku určenú na aktuality z terénu.
Takže hore je na kašu snehu. V 1500 mnm cca 60-70 cm. Trávnaté lúky sa dajú v pohode. V lese by to šlo po zvážnici do 900 mnm bez škrtnutia o šutre. Takto to je v okolí Podbanského. Skoro sme plakali, že nemáme lyžky.
Ten micro ma divne zapinanie. Kup si nejaky jednoduchy. Neurobis chybu so ziadnym modernym 3 antenovym.
Arva Neo, Mammut Barrywox, Pieps Sport.
mam Pieps DSP a spoko. velmi dobre vychadzaju v testoch Mammut ale vsak nastuduj si testy co robili napr. ceski horskaci - detailne a velmi rozumne vysvetlene
napr. pred x-rokmi co vysiel nejaky mini Pieps 2 antenovy - no blbost za ktoru skoda dat asi aj kliknutie na recenziu a nieto to este kupit
zvykne od toho zalezat zivot - takze asi tak
Mám ten DSP Pro. Oproti Sport má nejaké zbytočné fičúrie navyše a lepšiu výdrž. Určite stačí Sport. Ja som mal Pro za super cenu, inak by som bral Sport. Nepáči sa mi na ňom, že je relatívne dosť veľký. Asi by radšej zobral niečo, čo sa pohodlnejšie nosí. Z hľadiska funkcionality je však DSP Pro v top 3 laviňákov spolu s Mammutom a Arvou.
Ešte čo sa týka veľkosti - minule sme na Zbojničke bufetovali, tak sa dalo dobre porovnať veľkosti medzi značkami (povaľovali sa po stole, lavici alebo nosili na spodnom prádle). Tie rozdiely sú zanedbateľné!
Podla mna v tejto teme neexistuje pojem "moc". Je to atributivne - budto mas funkcny, presny, spolahlivy a dobre ovladajuci sa pristroj alebo nemas nic, resp. zariadenie nepresne ci nespolahlive s ktorym nikoho nenajdes alebo nenajdu teba, resp. neskoro. To je aspon (nielen) moj pohlad na vec. Tiez som zasa nehladal pristroj, ktory musi mat baro vyskomer a podobne ale na to co je urceny musi byt ako som pisal vyssie.
ale no tak, trošku nadhľadu. Tým moc som myslel, že z celej škály vyhľadávačov, čo som vyberal, tak sport patrí k takému lepšiemu stredu. A na to moje občasné šľapanie, keď ma raz ročne pustia, by mi bohate stačili aj lacnejšie. Len som chcel lapalomovi dať radu, nech skúša pozerať a priebežne sledovať aj taký Amazon, kde sa občas asi pomýlia a dajú set sport v cene lacnejšej arvy.