Ja len pre pásikovaniachtivých zakladám témičku určenú na aktuality z terénu.
Takže hore je na kašu snehu. V 1500 mnm cca 60-70 cm. Trávnaté lúky sa dajú v pohode. V lese by to šlo po zvážnici do 900 mnm bez škrtnutia o šutre. Takto to je v okolí Podbanského. Skoro sme plakali, že nemáme lyžky.
hehe tak nie, ako kukám FB tak Tále alebo Mýto
šlapať sa dá od spodu, včera rozhrňali dnes hore 10cm prašku na kopach, nižšie oranisko ratrakowe
zobral som aj dievčence poškrrrkať
kombinéza, super LIGHT lyže viazanie bežkárske paličky a vlastne všetko ... samozrejme najprilba hore kopcom a MOŽNO bude aj cepín ... nechám sa prekvapiť ....
Ono aspoň z môjho pohľadu nieje až taký problém sa vydať do strediska, ktoré práve zasnežujú, ale nieje ešte spustené, keď sa inde nedá, ale absolútne nepochopím tú momentálnu posadlosť šlapať v spustenom stredisku, čo väčšina ľudí praktizuje aj počas sezóny, a to len z dôvodu, lebo idú dole po upravenom, avšak na druhú stranu pri tom druhu nových šlapačov, čo sa vyrojilo súhlasím s väčšinovým názorom tuná a sám som to už pred mesiacom vravel, že bude, predsa len lepšie, keď ostanú v strediskách, ako na jar ich zbierať po horách.
Ale dáke pár krát použité ultraľahké skialpy, keby sa nájdu pod snehom tak by som nedbal.
https://www.zonerama.com/6s8p/Photo/6900635/253082241