Ja len pre pásikovaniachtivých zakladám témičku určenú na aktuality z terénu.
Takže hore je na kašu snehu. V 1500 mnm cca 60-70 cm. Trávnaté lúky sa dajú v pohode. V lese by to šlo po zvážnici do 900 mnm bez škrtnutia o šutre. Takto to je v okolí Podbanského. Skoro sme plakali, že nemáme lyžky.
a teraz vážne, presne tak to je, akurát s tou pokutou to nebude také vážne, ale keby sa to objavilo napr. vo FB skupine s 10K sledovateľmi, (a nie tu, v téme čo sleduje 30 ľudí), tak by tam zopár šľapať prišlo, aj keby za pol hodinu dal niekto do komentu, že je to blbosť
na cestu na účel pobytu v prírode vrátane individuálneho športu v rámci okresu a cestu späť, pričom v prípade Bratislavy, sa za okres považuje územie Bratislavského samosprávneho kraja a v prípade mesta Košice sa za okres považuje územie okresov Košice I - IV a Košice-okolie,
Prečítajte si celý článok na: https://www.podnikajte.sk/zakonne-povinnosti-podnikatela/zakaz-vychadzania-vynimky-opatrenia-od-25-11-2021 © Podnikajte.sk
a to som rozmýšľal ísť na narodky do BB a vybehnúť niekam na krížnu alebo donovaly, tak nič ostanem doma a budem chlastať
vži sa do kože ľudí, čo sú nažhavení na pásy, ale nevedia z oficiálnych zdrojov posúdiť podmienky, tak sledujú sociálne siete a spoliehajú sa na "influencerov"
no ja idem zajtra na holu ,hore poškrkať
no ved nebud taká vážna.. treba to tu torchu odlahčiť, ked ludom vonku aj v politike tak Ye-be
už sa nám to belie.. onedlho hadam škrkame všetci
Na Králikoch (Kremnické vrchy), na konečnej busu (760mnm) 10cm snehu, do lyžiarskeho strediska
som na predokolke bez reťazí nevyšiel. Šľapať sa dá z parkoviska.
Mokrý sneh z víkendu urobil parádny základ. Na zjazdovke nefúkajú, nevadí, snehu dosť.
Hore sme vyšli po modrej do Bystrického sedla, tam je aj 15 cm prachu,
hrebeňom sme šli na juh a dolu po lyžiarskej zvážnici, tam je nafúkaného
miestami 20+ prašanu na tvrdom podklade, nie je šanca škrtnúť kameň.
Z lyžiarskeho strediska sa dá lyžovať aj rovno po ceste, nie je vôbec posypaná, jak na fínskej rally
zihadlo 5 zajtra na Holi ideš na istotu, zaprášený budeš po uši
šlapanie od auta. hore v prašane sa moc nedalo boril som sa do čučky, ale krasnych 45cm.. dole sa dalo lyžovať do cca 900vm pod ratrakovom pase, nižšie už bola docela tenka vrstva tak som to vyzul, bol som druhý niekto predomnou to dal až dole.
zajtra to odmakne a piatok sa ma vyjasniť a -8 tak to aj dole zamrzne čo už bude fajn .. na začiatok zimy ppč.
šlapanie od auta. hore v prašane sa moc nedalo boril som sa do čučky, ale krasnych 45cm.. dole sa dalo lyžovať do cca 900vm pod ratrakovom pase, nižšie už bola docela tenka vrstva tak som to vyzul, bol som druhý niekto predomnou to dal až dole.
zajtra to odmakne a piatok sa ma vyjasniť a -8 tak to aj dole zamrzne čo už bude fajn .. na začiatok zimy ppč.
a lyziarky ako hodnotis? šušn gut?