Ja len pre pásikovaniachtivých zakladám témičku určenú na aktuality z terénu.
Takže hore je na kašu snehu. V 1500 mnm cca 60-70 cm. Trávnaté lúky sa dajú v pohode. V lese by to šlo po zvážnici do 900 mnm bez škrtnutia o šutre. Takto to je v okolí Podbanského. Skoro sme plakali, že nemáme lyžky.
tak zajtra ráno ide ešte do toho prachu
pred pondelkovým príchodom jari
https://www.youtube.com/watch?v=fiTghLcnXc8&ab_channel=marcelinoslastavino
poobede pod kubínkou nakydalo dalších 20cm, už sa kúpeme s deckami v prašane aj na terase
rano horsa hejsa do prašanku... pred obednou mokrotou
Ty si bola? Aké sú podmienky? Oťaželo a prechcalo to moc?
tak som išiel na bežky na Šachtičky 950mnm a zmokol som od dažďa kvalitne.
aj na tomto videu z Krížnej pekne vidno, že je všade mokrý sneh
https://www.youtube.com/watch?v=5mWS81YMkV4&ab_channel=marcelinoslastavino
Hej, bola som. Ráno o deviatej bolo dole na nástupe 0,5°C. Hore bolo mínus a snežilo. Avšak dosť fúkalo a viditeľnosť taká, že sa mi biela zlievala do jednej farby. Strácala som balans lebo okolo iba bielo. Zhruba v druhej štvrtine až do polovice potom fajn. Viditeľnosť lepšia a sneh stále OK. V poslednej štvrtine sa lyže odrazu úplne zastavili. Kompletná zmena snehu. Vôbec to nešlo. Vyšliapala som ešte raz nad cez lavínisko a zvážnicou smerom k lanovke a potom dole. Dole okolo druhej už 2°C a na tom snehu som už vôbec nevedela urobiť oblúk.
Vraj má ku koncu roku zase trochu primrznúť.
ano od 7mej rána saom lopatoval.. na obed som skončil zbitý ako pes, tak sme skončili u suseda na poobednej stretavke
Bil som vcera skoro rano.treba ísť na otvaračku.lebo o 10uz ani auto nepustili do strediska.total plnka.dole o 10mokra kaša.dole sa lesom da ale treba nosiť ,hore to stale dobre.z rana lad poobede brečka.ludi milión.
Lesom sa da aj cez klučik lavou stranou lesim.odbicka tesne pod bufetom a hornou pomou...
Severna strana na vasilovku sa tiež daa
Hned prvy vysledok pri hladani: