Ja len pre pásikovaniachtivých zakladám témičku určenú na aktuality z terénu.
Takže hore je na kašu snehu. V 1500 mnm cca 60-70 cm. Trávnaté lúky sa dajú v pohode. V lese by to šlo po zvážnici do 900 mnm bez škrtnutia o šutre. Takto to je v okolí Podbanského. Skoro sme plakali, že nemáme lyžky.
ale lyzba hore dobra,viditelnost tak na 500m.ludi bolo dost,davali zjazd aj z placliveho..
do 1700m vsetko mokre a sadnute.. vyssie uz trosku prachu na tvrdom podklade
youtube.com/watch?v=wUwJ28uIBV4&t=
No aj odmäk má svoje plus, sadli žľaby takže sa premiestnim na iné miesta
presne odtiaľ som, takže domovský kopec:)
To je chyba
Na tu stranu nemam partaka co by ma povodil. No ak je to miesto kde chodi minimum turistov, je sanca ze nikoho nestretnem ako je den dlhy tak by som sa dal nahovorit. Na oplatku viem ukazat zaujimave miesta v Dumbierskej a Kralovoholskej cast NT
Mas to tam aj polyzovane? Ja stale rozmyslam nad tym zlabom z Malej Chochule do Korytnice. Asi to dam niekedy v marci... nevies ci sa to da zlyzovat az do dediny? Ako variant mam zjazd dole po sirokom rebre medzi chochulami na take nove obrovske strme rubanisko, odtial popri potoku do dediny.
presne také to tam je, keď sa tam vrátiš o mesiac, nájdeš iba vlastné stopy, a v lete stretneš len pár zberačov. Nejak sa môžme dohodnúť, ja tiež rád objavím niečo nové
xpat... teraz je snehu, pustíš sa kam len chceš
Ja som sledoval webcam na jasna.sk a tam sa to mlelo raz hmla inokedy slniecko, povodne som ani nechcel ist ale tak som sa v robote nas... ze hodil lyze do kufra a sup ho hore. Apropo zajtra ak ma niekto zaujem medzi 14-15 hod lyžovačka v žľaboch buď Kumštová alebo Stará Boca alebo Zalámaná štart z parkoviska pred motorestom