Zajo Narvik Primaloft

Cena: 65 

Stav novej bundy. Bez známok používania.
Veľkosť S.

Narvik Jkt je výbornou voľbou pre akúkoľvek zimnú aktivitu, či hovoríme o zimných športoch, turistike alebo o prechádzke naprieč mestom. O teplo pod bundou sa stará špičková syntetická výplň Primaloft® Insulation Eco Black, vďaka čomu má bunda podobné izolačné vlastnosti ako páperová bunda, no jej údržba je mimoriadne jednoduchá. Bunda má atletický strih, takže sa prispôsobí postave a hravo sa zmestí aj pod nepremokavú vrstvu, hoci samotná bunda zvládne aj ľahší dážď či sneženie. Čistý a minimalistický dizajn z nej urobil navyše obľúbenú voľbu aj na bežné nosenie.

TECHNICKÉ DETAILY
Odolná voči vetru
DWR úprava (Trvalá vodoodpudivá úprava) pomáha stekaniu vody po povrchu
Rýchlo-schnúci materiál
Stlačiteľná a zbaliteľná
Anatomické tvarovanie pre väčší komfort nosenia
Prispôsobenie na atletickú postavu
Tvarované rukávy v oblasti lakťa
Obojsmerný YKK Vislon® zips s vnútornou klopou a chráničom brady
Konce rukávov s elastickou manžetou
Jemne predĺžený zadný diel
Spodný lem nastaviteľný elastickou šnúrou
Jedno vnútorné vrecko so zipsom YKK
Dve prekryté vonkajšie vrecká s obrátenými zipsami YKK a jemným flísom vo vnútri
Plastové zipsové ťaháčiky s výstupkami pre lepšie uchopenie

Farba: čierna
Veľkosť: S

list Spolu inzerátov: 444
check_circle Aktívne inzeráty: 20
visibility Zobrazenia inzerátov: 176 351
17. 04. 2023
Od predajca som kúpil tašku pod rám. Stav zhodoval ako to bol označený v inzeráte, všetko dobehlo podľa dohody. Doporučujem.
26. 11. 2022
Spokojny
23. 10. 2022
spokojnost s predajcom
31. 10. 2022
Všetko bezproblémov. Odporúčam.
02. 11. 2022
Super spolupráca.
20. 02. 2022
Super
19. 10. 2021
Všetko prebehlo rýchlo.. Tovar v poriadku.. Super.. Odporúčam
24. 09. 2021
Promptná odpoveď

Ortovox Civetta Jacket

Nová s visačkou Veľkosť S Membránová bunda Ortovox 2,5L Civetta Jacket je minimalistický model, ktorý uspokojí potreby outdoorových nadšencov, ktorí hľadajú ultraľahkú bundu s membránou a schopnosťou kompresie do kompaktných rozmerov. Bunda, ktorú si práve prezeráte, má konštrukciu bez PFC. Ako partner organizácie Fair Wear značka Ortovox zabezpečuje, aby pracovníci mali primerané pracovné podmienky a spravodlivé mzdy. Membránová bunda Ortovox 2.5L Civetta Jacket je extrémne ľahký model, ktorý využíva 2,5-vrstvovú membránu Toray Dermizax®. Tento laminát ponúka odolnosť voči vode s vodným stĺpcom minimálne 10 000 mm a priedušnosť minimálne 20 000 g/m2/24h. Konštrukcia bundy navyše poskytuje vynikajúcu ochranu pred chladným vetrom. Bunda Ortovox Civetta 2,5 l s membránou je vybavená náprsným vreckom na zips, do ktorého si môžete bundu zabaliť. Odolný vonkajší materiál je 20D polyamid so zvýšenou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu. Bunda využíva vložky Merino Cool, ktoré zvyšujú komfort nosenia modelu. Bunda má elastické manžety a spodný okraj. Integrovaná kapucňa zaisťuje optimálne a pohodlné nosenie.
170 
keyboard_arrow_up