Nove panske trailove tenisky Asics GT 2000 8 vel. 44,5

Cena: 80 

Predam tieto uplne nove nikdy nepouzite panske trailove tenisky znacky Asics, model GT 2000 8, velkost EU 44.5 - dlzka vnutornej vyberatelnej vlozky je 30 cm, staci si premerat nejaku svoju a porovnat, poslem aj na dobierku kdekolvek v ramci SR, postovne s dobierkou je uz zahrnute v cene.

Materiál: syntetický materiál
Pohlavie: Pánske
Farba: oranžová
Veľkosť: 44.5

list Spolu inzerátov: 321
check_circle Aktívne inzeráty: 9
visibility Zobrazenia inzerátov: 211 889

Nove panske Gore-Tex topanky Adidas Terrex vel. 46 2/3

Predam tieto uplne nove nikdy nepouzite panske Gore-Tex turisticke topanky Adidas Terrex s podrazkou Continental vo velkosti US 12 / UK 11.5 / EUR 46 2/3 - dlzka vnutornej vyberatelnej vlozky je 30,5 cm, staci si premerat nejaku svoju a porovnat. Poslem aj na dobierku, postovne s dobierkou je uz zahrnute v cene. Viac info: https://www.adidas.sk/obuv-terrex-free-hiker-gore-tex-hiking-2.0/HQ8383.html
130 

Nove panske nepremokave topanky Merrell vel. 46

Predam tieto uplne nove nikdy nepouzite panske nepremokave turisticke topanky s Vibram podrazkou kvalitnej americkej znacky Merrell vo velkosti US 11.5 / UK 11 / EUR 46 - dlzka vnutornej vyberatelnej vlozky je 30 cm, staci si premerat nejaku svoju a porovnat. Poslem aj na dobierku, postovne s dobierkou je uz zahrnute v cene.
70 

Nova lahka panska Gore-Tex bunda REI vel. S /M/

Predam tuto uplne novu nikdy nenosenu lahku pansku Gore-Tex bundu kvalitnej americkej znacky REI vo velkosti S - vid rozmery bundy uvedene nizsie, bunda je velka ako europske M-ko. Bunda ma 3 vonkajsie zipsovacie vrecka, vsetky zipsy su znacky YKK, nastavitelna kapucna so zdrhovadlami vzadu a v prednej casti, zdrhovadla su aj v spodnej casti bundy. Spodna cast rukavov je nastavitelna suchym zipsom. Bunda je lahko zbalitelna a velmi lahka, vaha bundy je okolo 300 g. Rozmery bundy: sirka bundy v oblasti hrude - 57 cm, dlzka zadneho dielu od priekrcnikoveho sva po dolny okraj - 74 cm, dlzka rukavov na zadnej casti od stredu krku po dolny okraj - 90 cm. Staci si zmerat podobnym sposobom nejaku svoju a porovnat. Povodna cena: 200 EUR. Moja cena: 100 EUR vratane postovneho kdekolvek v ramci SR, postovne s dobierkou v hodnote cca 5 EUR je uz zahrnute v cene.
100 
keyboard_arrow_up