Priprav sa na aktívnu zimu vonku

Ako si vychutnať pohyb vonku aj v chladnejších podmienkach? Česká značka Silvini ti s tým pomôže.

Zima je o chvíľu tu a my, milovníci zimných športov, sa tešíme na snehovú nádielku, kedy môžeme konečne vyraziť na bežky alebo skialp. Je čas pomaličky vytiahnuť uskladnený výstroj alebo sa obhliadnuť za novými bežkami či lyžami. Zabúdať by sme nemali ani na oblečenie, ktoré nám zabezpečí pohodlie po všetkých stránkach. Či obľubuješ bežky, skialp alebo beh, funkčné oblečenie Silvini ťa pri športovom výkone podrží.

Nerobíš zimné športy? Nevadí, dôležité je hlavne sa hýbať, a to počas celého roka. Zimné prechádzky a turistika majú takisto svoje čaro a jedinou prekážkou môže byť vlastná lenivosť a chýbajúca výbava. Ak si však zaobstaráš základnú výbavu (turistické paličky, retiazky, návleky do snehu) a pár kvalitných kúskov oblečenia, výhovorky už budú musieť ísť bokom. Silvini ti pomôže obliecť sa do chladnejších dní tak, aby aj zimná turistika bola komfortná. Bola by predsa škoda nevyraziť za zážitkami do rozprávkovo zimnej krajiny.


Cyklistická značka?

Oblečenie má zaručiť pohodlie pri intenzívnom šliapaní do kopca a poskytnúť dostatočnú ochranu pri zjazde.
Značka Silvini je určite známa hlavne cyklistom, keďže vyrábajú cyklistické oblečenie do každého ročného obdobia. Aj na našom MTBIKER shope nájdeš od ľahkých dresov a nohavíc cez doplnky na jar až po zimné modely a návleky, ktoré ťa udržia v teple. Nie je to však len o bicyklovaní a už v počiatkoch vzniku tejto značky sa zameriavali aj na bežecké oblečenie. Neskôr sa sortiment postupne začal rozširovať o oblečenie na bežecké lyžovanie. Beh a bežkovanie sú skvelou alternatívou aj pre cyklistov a tak prirodzene pribúdali aj tieto kúsky oblečenia.


Dnes už toho Silvini ponúka oveľa viac. Vydali sa cestou k outdoorovým športom a v ponuke nájdeš už rady oblečenia pre aktívnych ľudí milujúcich šport.

Kvalita pre všetkých

Oblečenie značky Silvini je špeciálne navrhnuté pre maximálny športový výkon. Kvalitné materiály a spracovanie jednotlivých výrobkov v čo najvyššej kvalite je priorita. Používajú známe osvedčené materiály a vlákna (primaloft, merino, soft-tec, coolmax, …). Ak sa v týchto názvoch nevieš zorientovať, na ich oficiálnej stránke sa dozvieš viac.

Vysoký dôraz kladú aj na dizajn a strih, ktorých vývoj prebieha v Českej republike. Pri dizajnovaní svojich produktov sa farieb neboja a výsledkom sú aj mnohé unikátne kúsky, ktoré zaujmú.


Kombináciu funkčnosti a precíznosti strihu ocenia nielen hobbíci, ale aj profesionálni športovci. Silvini je dobrou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivé oblečenie na akúkoľvek outdoorovú aktivitu za rozumné peniaze.

Obleč sa od skialpu po túry

Vášniví skúsení skialpinisti, ale aj začiatočníci a všetci turisti na lyžiach potrebujú pri tomto náročnom športe okrem skialpovej výbavy aj kvalitné oblečenie, ktoré musí umožňovať široký rozsah pohybu celého tela. Oblečenie má zároveň zaručiť pohodlie pri intenzívnom šliapaní do kopca a poskytnúť dostatočnú ochranu pri zjazde. Navyše aj pri často meniacich sa podmienkach, nárazovom vetre, snežení či v mraze. Na tom všetko si pri návrhu a výrobe dali záležať a Silvini ponúka množstvo vydarených skialpových kúskov oblečenia.


Obľúbeným modelom sú skialpové nohavice Soracte, ktoré sú okrem skialpu využiteľné aj na bežky alebo turistiku. Sú to univerzálne nohavice do chladnejších podmienok, ktoré sú veľmi elastické a poskytujú komfortný neobmedzený pohyb. Ak hľadáš niečo teplejšie ako legíny, no zároveň pružné odolné a obtiahnutého strihu, model Soracte môžeme len odporučiť.


Kvalitné funkčné termo, ktoré izoluje od chladu a zároveň odvádza pot od tela, určite padne vhod ako základná vrstva. Ako druhá vrstva sa na vrchnú časť tela hodia pre skialpinistky bundy Silvini Sillaro, Silvini Divera alebo napríklad Silvini Asprino. V pánskom prevedení sú to modely Dirilo, Grado a hodiť sa môže aj vesta Silvini Grotte. Vyberať je z čoho a všetky tieto, ale aj mnoho ďalších šikovných kúskov sú využiteľné na rôznorodé aktivity.


Ak je tvojou vášňou bežkovanie alebo beh, takisto určite oceníš pestrú ponuku funkčného oblečenia. Univerzálnym riešením sú legíny Rubenza alebo Movenza, ktoré pri väčšej zime perfektne doplnia Primaloft kraťasy Sud alebo Pre. Túto kombináciu vieš perfektne využiť aj pri skialpe.


Ochranu pred zimou poskytne aj veľký výber rukavíc, čiapok, šatiek, čeleniek, ktoré si dokážeš dokonale zladiť s outfitom. Silvini ponúka vynikajúci pomer cena/kvalita a široký výber, preto si určite každý nájde to svoje.

Zdroj fotografií: Silvini
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Devold Duo Active - univerzálne termo do zimných podmienok

Test: Devold Duo Active - univerzálne termo do zimných podmienok

Aké termo zvoliť? Merino alebo syntetiku? Čo tak oboje v jednom kúsku?
Test: 4-ročná skúsenosť s nohavicami Silvini Soracte

Test: 4-ročná skúsenosť s nohavicami Silvini Soracte

V tomto teste sa podelím o moju skúsenosť so skialpovými nohavicami, ktoré ma sprevádzajú už štvrtú sezónu.
Test: CRAFT CORE Nordic Training - oblečenie po švédsky

Test: CRAFT CORE Nordic Training - oblečenie po švédsky

Mať kvalitné oblečenie na šport nie je len otázkou komfortu, ale aj správnej funkčnosti a zamerania na daný šport.
keyboard_arrow_up