Rád/a chodíš do hôr a baví ťa tvoriť, možno hľadáme práve teba

MTHIKER je rovnako o širokej komunite. Ponúkame možnosť, ako sa aktívne zapojiť do tvorby obsahu a posunúť ho ešte viac k samotným užívateľom.

Outdoor prináša v súčasnosti široké spektrum možností, niekoho baví jednodňová turistika, kde si postupne nazbiera výhľady z významných kopcov v jednotlivých lokalitách, iných prebehnutie celého hrebeňa za čo najkratší čas, ďalší ho chce prejsť tiež, ale zároveň aj niečo odfotiť a čas nehrá úlohu.

Alebo gitara a partia, hor sa prespať na vysokohorskú chatu, kde sa pri rannom východe slnka vybehne na nejaký štít v okolí. V zime sa brodiť v snežniciach a vychutnávať mrazivé výhľady, či vyšliapať a jazdiť prvé a posledné prašanové „lajny". Niekto si zase pôjde rád zaliezť, či prejsť ferratku, no a možno sa nájde aj taký srdciar, ktorý ochutná niečo z každého rožku trošku.


Toto je dôvod, prečo vznikol MTHIKER na Slovensku – chceme spájať nadšencov outdooru bez ohľadu na štýl a cieľ, s akým do hôr chodíme. Netreba všetko zbytočne škatuľkovať, ale užívať si podobu prírody, ktorá ťa baví najviac a podeliť sa o svoje zážitky s ostatnými. Teraz máš príležitosť podieľať sa na rozbehnutí nášho nového projektu MTHIKER a tvoriť obsah, ktorý ťa baví. Presne tak, dôležité je, aby ťa to bavilo, aktívne si mysľou v horách, venuješ sa outdoorovým športom a práve u nás môžeš sprostredkovať svoj zážitok aj ostatným.

  • Naším cieľom určite nie je to, aby ste písali články ako na bežiacom páse. Ak máte chuť a čas na 1 či 2 články do roka, určite sa ozvite, pretože kvalitný článok si vždy vyžaduje dosť času, zber informácií či fotografií. Ak je čas na 4 do roka, rovnako dobre. Samozrejme, ak by si sa v tom veľmi našiel a chcel prispievať 1, 2 či dokonca 3 článkami mesačne, vieme ti urobiť priestor.
  • Naším právom je potom obsah posúdiť a rovnako aj odmietnuť, ak nespĺňa určité kritériá. Prvoradým cieľom je vytvorenie dlhodobej spolupráce podľa vašich možností.


Náš obsah

Tu hneď doplníme, že sme multimediálni, a teda sa venujeme všetkým formám. Dôležitou súčasťou je náš YouTube kanál MTHIKER, kde sa snažíme tvoriť originálny a zaujímavý obsah, rovnako sociálne siete, ktoré náš obsah potom dopĺňajú. Nie sú to len tipy na výlety, ale aj rôzne tipy ohľadom výbavy či pohybu v prírode. Cieľom je priniesť v prvom rade kvalitné a hodnotné informácie alebo sprostredkovať zážitok. To isté platí aj pre písaný obsah, kde nám ide rovnako o kvalitu.


Témy, o ktoré sa zaujímame

Výhodou MTHIKERu je, že nás zaujíma takmer všetko, čo sa týka outdooru. Preto sú vítané rôzne témy, ako je spomínané vyššie, v podobe tipov na výlet pre rôzne kategórie (s deťmi, ľahké/náročné, dlhé túry/krátke, bežecké, technické, atď..). Ale nemusí to byť len tip na výlet, môže to byť nejaký zaujímavý zážitok z hôr, ktorý by si rád zdieľal s ostatnými, či už z pohľadu bezpečnosti alebo zábavy. Taktiež ti môžeme poslať nejaký produkt, ktorý by si pre nás otestoval. Sme otvorení naozaj rôznym témam, ktoré nám môžeš navrhnúť aj ty sám. Články samozrejme vždy radi spestríme fotografiami, nemusia byť však profi, v dnešnej dobe mobilov je to naozaj jednoduché aj s nimi. Pozri tu.


Ako na to?

Našiel si sa niekde v spomínaných slovách, neváhaj a ozvi sa nám, možno hľadáme práve teba. Vyplň tento dotazník, ktorý ti napovie ešte viac, no a môžeš si zatiaľ premyslieť tému na článok, ktorý bude tvojím štartovacím bodom. Následne ťa budeme kontaktovať a predstavíš nám svoju tému, ktorú si spoločne schválime aj s inštrukciami na písanie článku. Veď robiť, čo človeka baví, je tá najlepšia vec a my ťa za to samozrejme aj odmeníme.


Odmena

Odmenou za tvoj čas môže byť kupón na nákup v MTBIKER/MTHIKER shope, alebo zaujímavý produkt do testu. Rovnako tak môžeš prezentovať svoje názory ostatným a podieľať sa na vytvorení komunity.
report_problem Našiel si v texte chybu?
miriama-kov 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: S funkčným tričkom v  pohodlí v každej situácii

Test: S funkčným tričkom v pohodlí v každej situácii

Funkčné tričká sú jednou z najzákladnejších vrstiev, ktoré zabezpečujú tepelný komfort a udržiavajú telo v príjemnom pocite sucha. Splnilo toto termo tričko moje očakávania?
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Test: Karpos Dinamico Merino 130 – univerzál na každú príležitosť

Test: Karpos Dinamico Merino 130 – univerzál na každú príležitosť

Ako dopadla moja prvá skúsenosť s prírodným materiálom z produkcie talianskej značky Karpos v podobe termo trička?
keyboard_arrow_up