Príprava na kempovanie – multifunkčná výbava použiteľná kdekoľvek

Letné prázdniny len nedávno začali a už väčšina z nás plánuje kempovanie v nižších, ale aj vo vyšších horských oblastiach. Pripravte sa na kemping a doplňte svoju výbavu o zaujímavé kúsky.

GSI Outdoors Pinnacle Dualist 1,8 l

Pobyt v prírode si vyžaduje základné vybavenie, ktoré umožní jednoduchú prípravu stravy aj v outdoore. Na to poslúži sada riadu od výrobcu GSI outdoors, ktorá pozostáva z hrnčeka, misky, príboru, hrnca a obalu. Súprava je využiteľná až pre 2 osoby, ktoré vyhľadávajú maximálne odolný povrch materiálu Pinnacle. Obal riadu viete použiť ako umývadlo na umytie riadu alebo ako obal na vodu. Cena je 83,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Gerber kuchynská sada COMPLEAT

Prípravu a konzumáciu stravy vám zjednoduší ľahký príborový set a jeho multifunkčné doplnky. Tieto 4 najdôležitejšie doplnky kuchyne od výrobcu Gerber pozostávajúce z veľkej vidličky, veľkej hlbokej lyžice, špachtle, kliešťov a multifunkčného náradia, vám zaručia pohodlie aj v exteriéri. Vďaka multifunkčnosti nástrojov nebudete mať ani najmenší problém pri otváraní konzerv, fliaš, krabíc alebo pri škrabaní zeleniny. Cena je 28,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

GSI Outdoors Pinnacle Canister Stove

K rýchlemu vareniu a nižšej spotrebe objemu plynu vám dopomôže správne zvolený kompaktný plynový varič. Výrobca GSI outdoors prináša trekový varič, ktorý sa jednoducho zloží a rozloží. Ramená v rozloženom stave vám poskytnú lepšiu stabilnosť a bezpečnosť pri varení, čo oceníte pri silnom nárazovom vetre. Varič je kompatibilný s klasickými skrutkovacími kartušami GSI Isobutane Fuel, ale aj s riadom GSI so systémom nForm. Cena je 55,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Lifeventure SoftFibre Trek Towel Recycled

Pri kempingu vo vyšších nadmorských oblastiach nie je v batohu priestor pre gramy a objem navyše. Výrobca Lifeventure prináša uterák, ktorý schne rýchlejšie ako bežné uteráky a pritom je veľmi ľahký a kompaktný. Na základe vysokej pevnosti materiálu a antibakteriálnej úprave Polygiene® vám zaručí pohodlie, nech sa nachádzate kdekoľvek. Je dostupný v sivej a modrej farbe a vo viacerých veľkostiach. Cena sa pohybuje od 18,30 € do 23,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Sea to Summit Wilderness Wash 100 ml

Kempingové vybavenie musí byť multifunkčné, ľahké, ale aj bezpečné. Výrobca Seatosummit prináša čistiaci prostriedok šetrný pre pokožku, účinný na riad aj na oblečenie. Na základe super hustého zloženia stačí na jedno umytie len pár kvapiek. Môžete s ním aj vycestovať do zahraničia, pretože spĺňa predpisy leteckej spoločnosti o príručnej batožine. Jeho použitie zabezpečí odpudenie hmyzu pre vôňu citrónovej trávy. Cena je 4,95 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Ticket to the moon Original Hamak

V kempingovej výbave nesmie chýbať ani priestor na spanie, ktoré je v tejto podobe omnoho ľahšie a zbaliteľnejšie ako stan. Výrobca Ticket to the moon prináša hamak z kvalitného parašutistického nylonu s nosnosťou až 200 kg, ktorý sa prispôsobí presne vášmu telu. Zabezpečí vám pohodlný spánok a ochranu pred hmyzom v prírode. Upevníte ho skutočne rýchlo a jednoducho kamkoľvek. Je dostupný v siedmich farebných prevedeniach s cenou 56,99 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

ROCK EMPIRE karimatka COMFORT REVERSE

Samonafukovacia karimatka je do prírody alfou a omegou, najmä ak sa nechystáte spať v kempe a snažíte sa ušetriť gramy a objem čo najviac. Výrobca Rock Empire preto prináša samonafukovaciu karimatku s hmotnosťou 850 g a tepelným odporom s hodnotou až R 4 vhodnou pre 3-sezónne použitie. Nový uzáver reverse vám zabezpečí jednoduchšiu obsluhu a karimatku tak ľahko dofúknete aj vyfúknete. Dostupná je v 2 veľkostiach za cenu 79,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Hannah Stan Tycoon 2 spring

Ak sa potrebujete ako turista v prírode vyspať pohodlne, nemať pocit obťažovania hmyzom a vyhnúť sa vetru, vtedy je nocovanie v stane najlepšou voľbou. Výrobca Hannah prináša komfortný stan pre 2 osoby s jedným vchodom dovnútra, využiteľný v kempe alebo na výlety k vode. V horúcom letnom počasí oceníte 2 vetracie otvory, ale taktiež aj stropný úložný priestor na odloženie drobností. Cena je 78,50 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Viacdňová turistika - zbaľ si svoj „slimačí domček“ PR článok

Viacdňová turistika - zbaľ si svoj „slimačí domček“

Počas viacdňových výletov si turisti nosia všetku výbavu na chrbte – takmer ako slimák. Čo všetko zbaliť a nezabudnúť?
Výbava pre núdzové prespanie a bivakovanie v horách PR článok

Výbava pre núdzové prespanie a bivakovanie v horách

Či už chceš v horách jednorazovo prespať cielene, alebo nechceš zostať „na lopatkách“, ak sa niečo zomelie, táto výbava ti určite bude užitočná.
Test: HANNAH ARROW 40 - univerzálny spoločník do hôr

Test: HANNAH ARROW 40 - univerzálny spoločník do hôr

Kto rád na turistiky chodí, nech bez dobrého batoha do hory nechodí.
keyboard_arrow_up