Výbava na jarný skialp - uži si firn

Na nížinách už pomaly vybieha zo zeme medvedí cesnak, no vo vysokohorských sedlách to stále žije lyžbou. Vyskúšaj si aj ty jarný firn s novou výbavou.

Brynje Super Thermo – 48,99 €

Brynje Super Thermo
Populárne sieťované termo značky Brynje, odskúšané aj rôznymi armádami, nájde svoje využitie pri mnohorakých zimných aktivitách a v širokom teplotnom rozpätí. Funguje na princípe zadržiavania vzduchu v okách, keďže ten je najlepší izolant. Zároveň výborne odvádza pot a rýchlo schne. Na ramenách je vystužené, čo ho predurčuje aj na túry s naloženým batohom. Okrem tmavomodrej farby je dostupné aj v čiernej, spolu s inými kúskami ho nájdeš na našom MTHIKER shope.

Brynje Lady Wool Sports Top – 59,99 €

Brynje Lady Wool Sports Top
Športová podprsenka Lady Wool Sports Top je vyhotovená z merino vlny, ktorá má výborné termoregulačné vlastnosti, rýchlo odvádza pot a poskytuje oporu nielen pri skialpe, no pri množstve ďalších športov. Sieťovina, vďaka ktorej je Brynje tak známe, je rozmiestnená strategicky tak, aby odviedla čo najviac potu. Okrem toho je spojená s pohodlným hustým úpletom, vďaka ktorému je aj samotné nosenie príjemné. Tento aj ďalšie modely nájdeš aj na našom MTHIKER shope.

Devold Tuvegga Sport Air – 121 €

Devold Tuvegga Sport Air
Dámske obojstranné merino spodky Tuvegga Sport Air v sebe spájajú tri rozdielne úplety a radia sa k najlepším vo svojej triede. Obojstranný 3D úplet odvádza vlhkosť z tela a je použitý v oblasti stehien a zadku. Rebrovaný úplet je použitý v teplejších oblastiach, ako sú lýtka a aj napriek svojej ľahkosti zabezpečuje výborné termoregulačné vlastnosti. Sieťovaný úplet je zas použitý v najviac sa potiacich častiach tela. V modrom prevedení ich aj s ďalšími spodkami nájdeš na MTHIKER shope.

Craft Core Dry Baselayer – 49,99 €

Craft Core Dry Baselayer
Pánska dvojdielna súprava, vhodná ako prvá vrstva, je určená pre menej náročných športovcov a na menej intenzívny tréning. Vyznačuje sa príjemným materiálom a voľnejším strihom, ktorého úlohou je zabezpečiť čo najväčšie pohodlie pri čo najlepšej termoregulácii. Tá je dosiahnutá využitím kanálikov v štruktúre pleteniny, ktoré odvádzajú pot z tela a udržiavajú ho v suchu. Termo je dostupné v niekoľkých farbách, iné modely nájdeš na MTHIKER shope.

Silvini Grado – 87,99 €

Silvini Grado
Pánska mikina od českého Silvini pokrýva množstvo zimných športov – okrem skialpu aj bežkovanie, turistiku či beh. Kombinuje v sebe zateplenie primaloftom na prednej strane a odvetranie tenkým priedušným materiálom na zadnej strane. Medzi nimi sa na bokoch nachádzajú pružné panely, vďaka ktorým bunda padne ako uliata. Tomu napomáhajú aj anatomicky tvarované rukávy, zakončené dvojitou manžetou. Spolu s ďalšími mikinami ju nájdeš na našom MTHIKER shope.

Silvini Soracte – 104 €

Silvini Soracte
Silvini Soracte výborne poslúžia pri vyšších teplotách, keď už je sneh mokrý. V prednej časti sa totiž nachádza elastický materiál Superlite softshell, ktorý je neprefúkavý a sčasti nepremokavý. V zadnej časti je priedušný materiál, cez ktorý je odvádzaný pot a napomáha komfortu pri nosení. Sťahovanie v páse, vrecká, vetracie otvory či prispôsobenie sa lyžiarkam sľubujú množstvo skvelých a pohodlných zážitkov. S ďalšími nohavicami nájdeš tento model na MTHIKER shope.

Craft Warm 2-pack – 29,99 €

Craft Warm 2-pack ponožky
Teplé ponožky sú základ pohodlnej skialpovej túry, najmä pri dlhých výletoch. Ponožky Craft Warm ponúkajú vhodnú kombináciu syntetických materiálov a merino vlny, výsledkom čoho je dobrá termoregulácia a odvod potu, ale aj pružnosť a pohodlie pri nosení. Navyše, na chodidle sú zosilnené, čím sú nárazy pri chôdzi ešte lepšie tlmené. V balení sa nachádzajú dva páry. V ponuke je aj sivý či červený variant, s ďalšími ponožkami ich nájdeš na našom MTHIKER shope.

Karpos Alagna Lite – 180 €

Karpos Alagna Lite
Či už pohodový výlet s kamarátmi, alebo skialpové preteky, Alagna Lite je pripravená na každé podmienky a intenzitu. Časti, ktoré sú najviac „na dostrel“ snehu, sú ošetrené vodoodpudivou úpravou, no zároveň je bunda vysoko priedušná a rýchlo odvádza pot. Užitočným detailom sú priestranné vrecká, kde sa pomestí množstvo drobností, využiteľných počas túry. Ruka v ruke s nimi idú sieťované vrecká na pásy. Túto i ďalšie skialpové bundy nájdeš na našom MTHIKER shope.

Oakley Sutro S – 156 €

Oakley Sutro S
Slnko, odrážajúce sa od snehu, dokáže narobiť šarapatu. Okuliare Sutro S preto poskytujú 100 % ochranu proti UV žiareniu. Veľká šošovka poskytuje maximálnu ochranu zraku pred žiarením, no rovnako aj pred vetrom či zvíreným snehom. Univerzálnosť zvyšuje aj ich rám 0 Matter™, ktorý je nielen ľahký a odolný, ale zmestí sa aj pod prilbu – okuliare je teda okrem skialpu možné použiť aj na cyklistiku. V ďalších farebných prevedeniach ich aj s ďalšími modelmi nájdeš na našom MTHIKER shope.

Uvex Sportstyle 215 – 24,99 €

Uvex Sportstyle 215
Multifunkčné slnečné okuliare Sportstyle 215 sa vyznačujú polorámovou konštrukciou, no najmä vysokokvalitnou optikou. Sklá spadajú pod kategóriu filtra 3 a prepúšťajú 8 – 18 % žiarenia. Okrem toho poskytujú úplnú ochranu pred všetkými troma typmi škodlivého UV žiarenia, a teda budú výborným parťákom do vysokohorského prostredia. Na vysokej úrovni je vďaka mäkkým nosníkom aj komfort. Okuliare sú dostupné vo viacerých farbách, spolu s ďalšími kúskami ich nájdeš na MTHIKER shope.

Toto je však iba zlomok našej skialpovej ponuky – pre viac kúskov môžeš navštíviť náš MTHIKER shop.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Vystroj sa na jarnú turistiku so správnou výbavou

Vystroj sa na jarnú turistiku so správnou výbavou

Slnko začína hriať, sneh mizne, pomaly sa preklápame do jari. A s inými podmienkami prichádza aj iná výbava.
Test: Skialpová bunda do všetkých zimných podmienok - Hannah Kechu Hoody

Test: Skialpová bunda do všetkých zimných podmienok - Hannah Kechu Hoody

V tomto teste sa pozrieme na to, ako ti dobrá skialpová bunda môže spríjemniť zimný pobyt v horách.
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
keyboard_arrow_up