Čím obdarovať outdoor nadšenca? Radi pomôžeme

Chcel/a by si obdarovať svojho blízkeho, ktorý miluje pobyt v prírode, ale nevieš čím? Naše skúsenosti sme tentokrát pretavili do výberu vhodných darčekov.

Nie každý z nás má to šťastie, že mu jeho manžel, manželka, či kamaráti „pília uši“ tým, čo by chceli pod stromček. Ľudia si svoje priania väčšinou nechávajú pre seba, no stačí si všimnúť, ako žiadostivo pozerajú na bežecké tenisky, turistický batoh alebo drobnosť, ktorá im spríjemní pobyt v prírode a nápad je v hlave. Teraz už vybrať len niečo konkrétne – a s tým vám radi pomôžeme.


Drobnosť veľakrát poteší najviac

Veľakrát k skutočnej radosti netreba obrovské a drahé darčeky – postačí aj maličkosť, hlavne, že je darovaná od srdca. Všetci vieme, že pravé Vianoce by neboli bez koláčikov, rodinných stretnutí a – ponožiek pod stromčekom. Preto si, samozrejme, našli cestu aj do nášho výberu, spolu s čiapkami, čelenkami, rukavicami a ďalšími drobnosťami, ktoré zahrejú v zimných mesiacoch.

Pánska a dámska výbava sa môže rôzniť v závislosti od športu, a tak nájdete prehľadne rozdelené aj drobnosti, ktoré sa môžu zísť. Medzi drobnosti patrí určite aj strava v rôznych podobách – niekedy je fajn vytiahnuť na vrchole varič, dať si niečo chutné pod zub a trošku „polebediť“...


Darčeky pre každú disciplínu

Outdoor je širokospektrálna téma a tomu sa snažíme prispôsobiť aj náš výber. Nezáleží na tom, či obdarovaný alebo obdarovaná vyznáva slobodu pri zlyžovaní náročného žľabu alebo je „tradičný“ turista. Tí menej tradiční turisti radi zostávajú v horách aj cez noc a k pozorovaniu hviezd sa určite zíde kvalitná karimatka, či spacák. Na svoje si u nás prídu aj lezenia chtiví dobrodruhovia – či už v zime na umelej stene alebo v lete visiaci na skalách.

„Spotrebáky“ sa vždy zídu

Podobne ako pri cyklistike, aj outdoor má svoje „spotrebáky“. Najrýchlejšie sa dokážu opotrebovať práve ponožky, a tých nikdy nie je dosť – do chladu, na letné použitie, vysoké či nízke. Ak sa poškriabu okuliare, nový kúsok vždy poteší. Rovnako tak vtedy, ak sa človek v horách pohybuje v rôznych podmienkach a „klasika“ mu nestačí. Ošúchaný batoh, či prilba po niekoľkých rokoch tiež potrebujú vymeniť a vyznávačom nočných dobrodružstiev by nemali ujsť rôzne čelovky.


Pomôžu aj redaktori

Keďže sa náš Imro, Mirka a Veronika s Viktorom hýbu v teréne naozaj často a všetkých baví hneď niekoľko športov, svoje skúsenosti zhrnuli do svojich vlastných malých výberov. Nájdeš tu overené kúsky, ktoré pravidelne používajú pri behu, skialpinizme, lezení, či turistike. Okrem toho, potešiť vedia aj naše brand tričká s originálnym dizajnom. Padnú každému horalovi a aj vďaka ich kúpe podporíš aktivity MTHIKER – od tvorby obsahu až po podporu akcií.


Na záver všetkým horalom a horalkám prajeme príjemné strávenie sviatkov – v kruhu rodiny, no aj na svahu, v kopcoch.

Ak ťa zaujíma výbava pre cyklistov všetkého druhu, môžeš si prezrieť aj náš MTBIKER výber.
Zdroj fotografií: archív redakcie
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Darčeky pre outdoorových nadšencov PR článok

Darčeky pre outdoorových nadšencov

Vianoce sa blížia a hoci nie sú len o darčekoch, nový kúsok pod stromčekom poteší nejedného turistu.
Darčeky pre bežcov a bežkyne PR článok

Darčeky pre bežcov a bežkyne

Obdaruj svojich blízkych bežeckým oblečením a vybavením. Tieto kúsky pod stromčekom určite potešia všetkých bežcov.
Čo na seba v prechodnom období?

Čo na seba v prechodnom období?

Dnes sa pozrieme na problém, ktorý v jeseni potrápi nejedného turistu: čo si na seba obliecť?
keyboard_arrow_up