SNOW SHOW 2024 – otestuj lyže a snowboardy a zaži zábavu na svahu

Chceš si zalyžovať a zažiť zábavu od rána do večera priamo na svahu? Máme pre teba skvelý nápad.

Príď na SNOW SHOW. O čo ide? Kde a kedy to bude? Na všetky tieto otázky si zodpovieme v rozhovore so zakladateľom tohto podujatia Matúšom Kozinom. Jedno je jasné: okrem bezplatnej testovačky lyží a snowboardov ťa čaká nabitý poobedný program a zábava, ktorá bude pokračovať až do neskorého večera.

Predtým, ako si povieme to podstatné - teda kedy a kde, mohli by sme si túto akciu trochu bližšie predstaviť. Čo je cieľom SNOW SHOW a za akým účelom vzniklo toto netradičné podujatie?
Naším hlavným cieľom je priniesť na Slovensko širokému publiku aktívnych ľudí plnohodnotný športový program so zábavou, súťažami, jednoducho spestrenie času stráveného v lyžiarskych strediskách. Už dávno neplatí to, čo sme zažívali my ako malí, keď sme prišli na lyžovačku s rodičmi – nemohli sme takpovediac ani ísť na obed, pokiaľ sme nemali „vycvakanú“ permanentku.

Dnes už je to celkom inak. Ľudia prichádzajú do stredísk za aktívnym oddychom, vyčistiť si hlavu od problémov, ktoré zažívajú cez týždeň a chcú si užiť chvíle bez stresu. No a SNOW SHOW, v spoluprácu s lyžiarskymi strediskami, má za cieľ ľuďom tieto chvíle ešte zintenzívniť a spríjemniť v čo najširšom rozmere.

SNOW SHOW 2024SNOW SHOW 2024

Koľko rokov sa podujatie organizuje a kto za tým všetkým stojí?
Pre testerov máme k dispozícii lyže pretekárske, allround, freeride, touring, dámske, snowboardy, splitboardy...
SNOW SHOW tento rok dospela. Túto paralelu veľmi rád používam aj preto, že sme sa v roku 2024 prehupli už do 18-teho ročníka. Koncept SNOW SHOW sme kompletne prekopali a veľmi sa teším, keď ho predstavíme. SNOW SHOW nie som iba ja, ale veľmi veľa blízkych ľudí z kreatívno-realizačného tímu, bez ktorých by to nešlo a za čo som im veľmi vďačný. Dovolím si povedať, že SNOW SHOW je rodinný koncept, pričom „naša rodina“ sa neustále rozrastá a tomu som veľmi rád.

SNOW SHOW 2024 plagáty
Pozrime sa na konkrétne podujatia. Koľko podujatí sa uskutoční túto zimu? A konečne podstatná info - kde a kedy?
Akcia SNOW SHOW pozostáva z 10 eventov, konkrétnejšie z 5-tich dvojdňoviek v TOP slovenských lyžiarskych strediskách. Celý seriál eventov začíname už koncom januára - 27. 1. a 28. 1. 2024 – v lyžiarskom stredisku Snow Paradise Veľká Rača a následne každý ďalší nasledujúci víkend pokračujeme v tomto poradí: Kubínska pri Dolnom Kubíne, Mýto SKI&BIKE v Mýte pod Ďumbierom, Park Snow Donovaly na Donovaloch a šnúru ukončíme v stredisku Malinô Brdo pri Ružomberku.

SNOW SHOW 2024 plagáty
Súčasťou programu je testovanie lyží a snowboardov. Pre koho je testovanie určené? Môže prísť na testovačku ktokoľvek?
SNOW SHOW je určená úplne pre každého. V športovej časti programu si môže každý, kto má občiansky preukaz, úplne zadarmo otestovať akúkoľvek značku z portfólia výrobcov. Pôjde o historicky najväčšie testovanie lyží a snowboardov od 6-tich svetových značiek: Rossignol, Elan, Atomic, Salomon, Kästle a Capita.

Pre testerov máme k dispozícii lyže pretekárske, allround, freeride, touring, dámske, snowboardy, splitboardy, prosto všetko, čo aktuálny trh prináša. Všetci si nájdu svoj equipment a hlavne ho môžu porovnať. Obmedzenia na počet požičaných lyží nie sú, testujeme v sobotu aj v nedeľu, takže každý sa môže vrátiť a potvrdiť svoje dojmy z iného dňa testovania.

SNOW SHOW 2024SNOW SHOW 2024

Ako bude testovanie prebiehať? Môžu testeri otestovať aj viacero modelov?
Ideme s dobou technológií a preto tento rok po prvýkrát predstavíme unikátnu aplikáciu SNOW SHOW, ktorá zjednoduší, sprehľadní a hlavne potvrdí každému z testerov, aké lyže testoval. Aplikácia je jednoduchá a časovo nezaťažuje ani nás a ani testerov. Skôr opačne, prináša veľa výhod. Úvodným naskenovaním QR kódu sa tester zaregistruje do aplikácie, čím sa mu vytvorí profil a môže testovať. Pri každom vrátení lyží či snowboardu ohodnotí produkt, ako sa mu na ňom jazdilo a takto pokračuje až dovtedy, dokedy sa mu bude chcieť.

Highlightom každej z akcií bude súťaž o 100-eurový voucher na nákup športového vybavenia.
Na konci dňa príde testerovi konfirmačný e-mail, v ktorom bude sumarizácia testovaných modelov lyží či snowboardov s jeho personálnym hodnotením produktov. Je to vychytávka, ktorá vznikla na základe predchádzajúcich skúseností, kedy nám ľudia spätne volali, pretože si nezapamätali, aké lyže, resp. snowboard testovali. Takto to budú mať priamo v e-mailovej schránke a môžu sa k tomu kedykoľvek vrátiť.

Bonusom je prekvapenie, takže nemôžem prezradiť veľa – azda zatiaľ len to, že v každom e-maili sa budú nachádzať zľavy a benefity, ktoré môže tester získať.

SNOW SHOW 2024

Ako dlho môžu testeri výbavu testovať? Budete požičiavať kompletný výstroj (lyže, paličky, lyžiarky/snowboard a topánky), alebo si majú záujemcovia doniesť aj vlastné vybavenie?
Testovanie chceme priniesť čo najväčšiemu objemu testerov, teda máme takú podmienku, že testovať by každý mal tak 2-3 jazdy a následne si bude môcť otestovať iný model lyží alebo snowboardu. K testovaniu bude tester potrebovať iba svoje lyžiarky, resp. snowboardové topánky a paličky. Po ukončení testu dostane od nás na posilnenie každý tester proteínovú tyčinku od nášho partnera Maxsport.

Koľko to bude celé stáť?
Na testovanie ako také a celý sprievodný program vás pozývame, teda je pre každého návštevníka úplne zadarmo. Aby však mohol záujemca jazdiť na vlekoch, resp. sedačkách, musí si kúpiť skipass v stredisku.

SNOW SHOW 2024

SNOW SHOW však nie je len o testovaní. Aký bude sprievodný program? Je podujatie vhodné aj pre rodiny s deťmi?
Jasné, všetky generácie sú absolútne vítané. Pre rodiny s deťmi, pre deti a aj pre dospelých budú v priebehu celého dňa prebiehať rôzne zábavné súťaže, kde budú návštevníci môcť vyhrať hodnotné ceny od našich partnerov.

Highlightom každej z akcií bude súťaž o 100-eurový voucher na nákup športového vybavenia. Zatiaľ sme sa venovali iba športovej časti, no stojí za zmienku aj ďalší program, ktorý má edukatívno-zábavný charakter, a to sú TED talky „Rozhovory na hojdačke“, kde bude náš moderátor Láďo Varecha spovedať inšpiratívne osobnosti z športového, edukatívneho a umeleckého sveta.

SNOW SHOW 2024

Bude sa to konať všetko na svahu?
Áno, nikto nemusí chodiť za nami mimo strediska, my budeme priamo na svahu v lyžiarskom stredisku. Celá dedinka SNOW SHOW je lokalizovaná priamo v stredisku, v dojazdovej ploche lyžiarskych vlekov.

Na čo sa môžu návštevníci tešiť poobede a večer?
Poobede od 15:00 hod na všetkých návštevníkov čaká nekonečná zábava vo forme koncertov.

Každú sobotu bude DJ setmi prevádzať legendárny Brano DJ, vo vybraných strediskách bude energická bubnová show v podaní kapely Maribondo a svojím večerným koncertom zavŕši večer hlavný headliner – na Veľkej Rači Rene Rendy & Cico Band a na všetkých ostatných Pokyman, headliner kapely Medial Banana. Naviac partneri ako Schweppes, TatraTea, Granini, Nilio či Dcafe pripravujú množstvo aktivít pre deti, rodiny aj dospelých.

SNOW SHOW 2024

Matúš, ďakujem za rozhovor. Myslím, že všetci aktívni milovníci zimy sa majú na čo tešiť. Stačí si už len vybrať jeden z piatich tohtoročných dvoj-eventov a prísť.
Áno, keď to zosumarizujem, v tejto sezóne nás čaká 5 dvojdňových eventov, teda 10 nezabudnuteľných dní plných športovo-zábavného vyžitia. Každý z návštevníkov má postarané o celodenno-večerný event v sobotu a celodenný event v nedeľu. Niet na čo čakať – len si vybrať, ktoré zo stredísk navštívite. Podrobné informácie môžete sledovať na snow-show.sk a na oficiálnej FB stránke podujatia.
Zdroj fotografií: archív organizátora SNOW SHOW
report_problem Našiel si v texte chybu?
VeronikaJanosova 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Záverečná SNOW SHOW testovačka - Roháče Spálená

Záverečná SNOW SHOW testovačka - Roháče Spálená

SNOW SHOW sa už tento víkend, 9. a 10. marca, presúva za zimou do Západných Tatier do lyžiarskeho strediska Roháče Spálená.
SNOW SHOW - testovačka snowboardov a lyží pokračuje na Donovaloch

SNOW SHOW - testovačka snowboardov a lyží pokračuje na Donovaloch

Už tento víkend, 17. a 18. 2. sa môžeš tešiť na ďalšie veľké testovanie a zábavu na svahu v stredisku Park Snow Donovaly.
SNOW SHOW Kubínska – veľké testovanie a zábava vol. 2

SNOW SHOW Kubínska – veľké testovanie a zábava vol. 2

Lyže, snowboardy, splitboardy, špeciality pre dámy aj pre náročných lyžiarov. To všetko nájdeš už najbližší víkend, 3. a 4. 2. 2024, v SKI PARK Kubínska. Čo očakávať?
keyboard_arrow_up