SNOW SHOW Kubínska – veľké testovanie a zábava vol. 2

Lyže, snowboardy, splitboardy, špeciality pre dámy aj pre náročných lyžiarov. To všetko nájdeš už najbližší víkend, 3. a 4. 2. 2024, v SKI PARK Kubínska. Čo očakávať?

SNOW SHOW sme si podrobnejšie predstavili v rozhovore s Matúšom Kozinom. Prvé a úvodné podujatie vo Veľkej Rači už máme za sebou. Tešiť sa teda môžeme na ďalší akčný víkend. Predtým, ako si povieme, čo nás čaká, obhliadnime sa za úvodným podujatím.

SNOW SHOW Kubínska 2024SNOW SHOW testovanie

Ako to vyzeralo vo Veľkej Rači?

Zdá sa, že testovanie vás naozaj baví. V lyžiarskom stredisku Snow Paradise Veľká Rača to totiž minulý víkend poriadne žilo. V sobotu sa testovalo až 270-krát a v nedeľu dokonca 284-krát. Nebolo to však len o testovačke, ale aj o zábave na svahu, o súťažiach, saunovačke a množstve ďalších aktivít nielen pre lyžiarov.

SNOW SHOW Kubínska 2024SNOW SHOW Kubínska

Návštevnosť strediska sa v sobotu vyšplhala na 2129 návštevníkov a v nedeľu na 1719 návštevníkov. Atmosféru podujatia ťažko opísať slovami, viac určite prezradia fotografie z tejto úvodnej akcie, ktoré budú sprevádzať tento článok. A nezabudni rozkliknuť aj album na konci. My sa už tešíme na ďalší víkend, tentokrát na Orave.

Čo nás čaká v SKI PARK Kubínska?

Aj tentokrát na teba čakajú špičkové značky ako Rossignol, Elan, Atomic, Salomon, Kästle a Capita. Je len na tebe, čo si vyberieš a vyskúšaš. Pretekárske a freerideové špeciality nájdeš už tento víkend v SKI PARK Kubínska.

SNOW SHOW Kubínska 2024SNOW SHOW testovanie

Lyžovačka aj zábava

Okrem športového vyžitia sa môžeš tešiť aj na bohatý sprievodný program. Počas dňa bude k dispozícii napríklad sauna. Tiež sa môžeš tešiť na „Rozhovory na hojdačke“ so zaujímavými osobnosťami z oblasti športu, vzdelávania či umenia. Pre deti aj dospelých sú popri tom prichystané rôzne súťaže o zaujímavé hodnotné ceny.

SNOW SHOW KubínskaSNOW SHOW Kubínska 2024

Na záver sobotného dňa si šetri energiu, pretože v rytme reggae ťa poteší koncert POKYMANa - člena kapely Medial Banana, ikony slovenskej reggae scény. Množstvo aktivít a darčekov prichystajú aj partneri akcie: Schweppes, TatraTea, Granini, Nilio či Dcafe.

SNOW SHOW testovanieSNOW SHOW Kubínska 2024

Čo budeš potrebovať?

Na testovanie ti stačia vlastné lyžiarky alebo snowboardové topánky a vlastné palice. O všetko ostatné sa postarajú odborníci z jednotlivých značiek.

testovanie lyží, snowboardovSNOW SHOW Kubínska

Na testovanie budeš potrebovať skipas do strediska na Kubínskej holi a občiansky preukaz. Po testovaní, ktoré by malo trvať 2-3 jazdy, dostaneš malú odmenu, aby si vládal pokračovať.

SNOW SHOW testovanieSNOW SHOW Kubínska 2024

Na záver dňa dostaneš e-mail s dotazníkom, kde môžeš testované „náčinie“ ohodnotiť a získať vďaka tomu rôzne zľavy a benefity. Najlepšie na tom je, že všetko bude na jednom mieste. SNOW SHOW dedina bude stáť na dojazdovej ploche, takže budeš mať prehľad, kde čo je. Moderátor Láďo Varecha sa postará, aby ti nič neušlo – napríklad taká súťaž o 100-eurový voucher na nákup výbavy.

SNOW SHOW KubínskaSNOW HOW 2024 Ski Park Kubínska 3. a 4. februára

Tak neváhaj, vezmi lyží a snowboardov chtivých kamarátov alebo rodinu a ukáž, že na Orave to žije. Tento víkend, 3. a 4. 2., sa vidíme v SKI PARK Kubínska. Pre aktulity, fotografie a ďalšie informácie sleduj snow-show.sk a oficiálnu FB stránku podujatia.
Zdroj fotografií: archív organizátorov
report_problem Našiel si v texte chybu?

SNOW SHOW SKI PARK Kubínska Hoľa

calendar_today 03.02.2024 - 04.02.2024
label Nesúťažné podujatie
label Ostatné
place SKI PARK Kubínska hoľa (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

SNOW SHOW - testovačka snowboardov a lyží pokračuje na Donovaloch

SNOW SHOW - testovačka snowboardov a lyží pokračuje na Donovaloch

Už tento víkend, 17. a 18. 2. sa môžeš tešiť na ďalšie veľké testovanie a zábavu na svahu v stredisku Park Snow Donovaly.
Záverečná SNOW SHOW testovačka - Roháče Spálená

Záverečná SNOW SHOW testovačka - Roháče Spálená

SNOW SHOW sa už tento víkend, 9. a 10. marca, presúva za zimou do Západných Tatier do lyžiarskeho strediska Roháče Spálená.
Mýto SKI & BIKE ešte lyžuje - príď na SNOW SHOW testovačku

Mýto SKI & BIKE ešte lyžuje - príď na SNOW SHOW testovačku

SNOW SHOW nekončí. Už tento víkend, 2. a 3. marca, sa môžeš tešiť na ďalšie veľké testovanie a zábavu na svahu v Mýte pod Ďumbierom.
keyboard_arrow_up