SNOW SHOW - testovačka snowboardov a lyží pokračuje na Donovaloch

Už tento víkend, 17. a 18. 2. sa môžeš tešiť na ďalšie veľké testovanie a zábavu na svahu v stredisku Park Snow Donovaly.

Minulotýždňové podujatie v Mýte pod Ďumbierom bolo z dôvodu nepriaznivého počasie presunuté na marec, no SNOW SHOW je späť s pokračovaním na Donovaloch. Tešiť sa môžeš na bezplatnú testovačku lyží a snowboardov, diskusie so známymi osobnosťami a koncerty slovenských interpretov. A to rozhodne nie je všetko!

Upršaná Kubínska vás neodradila

Obhliadnime sa ešte za druhým SNOW SHOW podujatím na Kubínskej, ktoré vás napriek nepriaznivému počasiu neodradilo. V sobotu návštevnosť dokonca lámala rekordy a do strediska zavítalo až 3 225 návštevníkov. Testovalo sa vo veľkom a v aplikácii SNOW SHOW bolo zaznamenaných až 318 testov.

SNOW SHOW
Mnohí z vás prišli práve za zábavou a nabitým poobedným program. Vypočuť ste si mohli rozhovory na hojdačke s horským vodcom Vladom Zbojom, záchranárom Matúšom Zápotočným a spevákom Pokyman, s ktorým pokračovala zábava v reggae tónoch až do večera.

testovanie na SNOW SHOWSNOW SHOW

Nedeľu, žiaľ, celodenný dážď znepríjemnil ešte viac, no napriek tomu ste testovali „ostošesť“ a testovalo sa presne 161-krát. Všetci dúfame, že počasie sa umúdri, pretože na Donovaloch sa rozhodne máte na čo tešiť.

Čo prinesie Park Snow Donovaly?

Hoci organizátori bojujú stále s teplým počasím, robia všetko pre to, aby SNOW SHOW podujatie vyšlo na 100 %. Po komunikácii so strediskom Park Snow Donovaly sa z dôvodu kvalitnejšej snehovej pokrývky a obtiažnosti svahu rozhodli akciu uskutočniť v časti Donovaly - Nová Hoľa.

SNOW SHOW Mýto SKI & BIKESNOW SHOW testovanie

Na Donovaloch na teba čakajú špičkové značky ako Rossignol, Elan, Atomic, Salomon, Kästle či Capita a vyskúšať môžeš opäť pretekárske aj freerideové špeciality. Stačí si doniesť len lyžiarky alebo snowboardové topánky a palice. Potrebuješ ešte skipas do strediska, občiansky preukaz a môžeš testovať jednotlivé modely aj celý deň.

Maj prehľad vďaka aplikácii

Testovať jeden model môžeš tak 2 - 3 jazdy. Následne v SNOW SHOW aplikácii danú výbavu ohodnotíš a ak máš chuť, pokračuješ ďalšími modelmi, dokedy len budeš chcieť. Na konci dňa ti príde e-mail s celým sumárom tvojho testovania. Budeš mať tak prehľad v tom, akú výbavu si testoval, ako si ju ohodnotil a navyše môžeš získať aj zaujímavé zľavy a benefity.

SNOW SHOW 2024SNOW SHOW Mýto SKI & BIKE

A čo zábava?

K SNOW SHOW už tradične patria sobotňajšie „Rozhovory na hojdačke“, kde sa Láďo Varecha, moderátor rádia Europa 2, bude rozprávať s inšpiratívnymi hosťami. Pripravený bude program aj pre najmenších v podobe zábavných súťaží priamo na svahu.

SNOW SHOW 2024
Zasúťažiť si môžu, samozrejme, aj dospelí o alko aj nealko pivá značky NILIO. Priamo pod svahom si môžeš dopriať aj dobrú kávu alebo vychutnať horúce aj mrazené nápoje. Ak sa chceš zahriať, pripravená bude aj fínska sauna.

SNOW SHOW 2024SNOW SHOW

Na Donovaloch to bude žiť aj popoludní. Do rytmu reggae ťa dostane Pokyman z kapely Medial Banana a hudobno-tanečná zábava bude pokračovať aj po zotmení s BRANO DJ.

SNOW SHOW Mýto SKI & BIKE
Či už si lyžiar, snowboardista, alebo sa chceš prísť len tak zabaviť a zasúťažiť si, SNOW SHOW pre teba pripraví skvelý víkendový program. Tak si zapíš do kalendára termín 17. - 18. 2. a zavítaj do lyžiarskeho strediska Park Snow Donovaly - Nová Hoľa. Všetky aktuálne info sa dozvieš na FB stránke podujatia.
Zdroj fotografií: archív organizátorov
report_problem Našiel si v texte chybu?

SNOW SHOW MÝTO SKI & BIKE

calendar_today 02.03.2024 - 03.03.2024
label Nesúťažné podujatie
label Ostatné
place Mýto pod Ďumbierom (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Záverečná SNOW SHOW testovačka - Roháče Spálená

Záverečná SNOW SHOW testovačka - Roháče Spálená

SNOW SHOW sa už tento víkend, 9. a 10. marca, presúva za zimou do Západných Tatier do lyžiarskeho strediska Roháče Spálená.
SNOW SHOW Kubínska – veľké testovanie a zábava vol. 2

SNOW SHOW Kubínska – veľké testovanie a zábava vol. 2

Lyže, snowboardy, splitboardy, špeciality pre dámy aj pre náročných lyžiarov. To všetko nájdeš už najbližší víkend, 3. a 4. 2. 2024, v SKI PARK Kubínska. Čo očakávať?
Mýto SKI & BIKE ešte lyžuje - príď na SNOW SHOW testovačku

Mýto SKI & BIKE ešte lyžuje - príď na SNOW SHOW testovačku

SNOW SHOW nekončí. Už tento víkend, 2. a 3. marca, sa môžeš tešiť na ďalšie veľké testovanie a zábavu na svahu v Mýte pod Ďumbierom.
keyboard_arrow_up