Záverečná SNOW SHOW testovačka - Roháče Spálená

SNOW SHOW sa už tento víkend, 9. a 10. marca, presúva za zimou do Západných Tatier do lyžiarskeho strediska Roháče Spálená.

Posledná dvojdňová akcia z tohtoročnej série SNOW SHOW vrcholí. Organizátorov potrápilo počasie, no pre všetkých máme dobré správy. Záverečné podujatie sa podarilo presunúť tam, kde zima ešte vo veľkom panuje. Najväčšia testovačka lyží a snowboardov na Slovensku v lyžiarskom stredisku Roháče Spálená bude tento víkend stáť za to!

SNOW SHOW testovačka Roháče SpálenáSNOW SHOW

Ako sa testovalo v Mýte?

Počasie opäť neprialo. Pršalo. A veľa. Celú sobotu a aj v nedeľu. To od lyžovania prirodzene odradilo mnohých z vás, no aj tak ste prišli. Našťastie, SNOW SHOW nie je len o lyžovaní, ale aj o nadupanom programe! Pripravené boli opäť sprievodné edukačné aj zábavné aktivity.

A keď ste už mali lyžovania v daždi dosť, prišla na rad práve táto časť programu. Opäť sa saunovalo, súťažilo, tancovalo či ochutnávalo. Foto galériu si môžeš pozrieť v tomto článku aj v albume na konci.

lyžovanie, lyžeSNOW SHOW

Za zimou do Roháčov

Organizátori to veru, túto zimu/nezimu nemali vôbec ľahké. Akcie sa presúvali a rušili, zima ako rýchlo prišla, tak ešte rýchlejšie odišla. Napriek všetkým nástrahám a prekážkam sa doposiaľ uskutočnili 4 dvojdňové eventy nabité nielen testovaním, ale hlavne dobrou náladou. A na záver zima za SNOW SHOW opäť príde. Alebo SNOW SHOW ide za zimou?

Konečne prišlo ochladenie a zima je (aspoň v severných častiach Slovenska) späť. A SNOW SHOW k nej tentokrát docestuje ešte bližšie, do strediska Roháče Spálená v nádhernom prostredí Západných Tatier. Počasie vyzerá sľubne a tentokrát sa dažďa nemusíme obávať.

lyže, lyžovanieSNOW SHOW testovačka Roháče Spálená

Testovačka, saunovačka aj párty

Tešiť sa môžeš opäť na bezplatné testovanie. Pripravené budú snowboardy a lyže štyroch značiek. Určite to už ovládaš, ale pripomíname - stačí ti doniesť lyžiarky/snowboardové topánky a paličky.

V stredisku si zakúpiš skipas a môžeš začať testovať jednotlivé modely. Všetko si vieš sledovať a zaznamenávať v SNOW SHOW apke, s ktorou môžeš získať aj zaujímavé benefity.

SNOW SHOW

A čo zábavno-edukatívna časť? Pripravené budú súťaže pre všetky vekové kategórie priamo na svahu o hodnotné ceny. Možno to budeš práve ty, kto vyhrá voucher v hodnote 100 € na nákup športového vybavenia.

Počas oboch dní si môžeš vypočuť ďalšie Rozhovory na hojdačke s inšpiratívnymi osobnosťami. Okrem toho ti náladu zdvihne aj muzika od Brano DJ, s ktorým sa môžeš v sobotu tešiť aj na poriadnu párty do neskorého večera.

SNOW SHOW 2024SNOW SHOW

Ak sa budeš chcieť zahriať, šup do sauny alebo si dopraj horúci nápoj od Schweepes či Tatratea. Ak sa chceš schladiť, určite ti pripravia aj ľadový nápoj alebo zo sauny šup rovno do snehu.

Ak ti bude z toľkých aktivít dochádzať energia, v stánku D CAFFE ti pripravia najlepšiu kávičku. Ak sa ti zažiada pivko, osviež sa remeselným nealkom Nilio. Deti si zas môžu vychutnať ovocné džúsy GRANINI.

SNOW SHOW testovačka Roháče SpálenáSNOW SHOW

Zažil/a si už SNOW SHOW na vlastnej koži? Ak áno, čo sa ti najviac páčilo? Ak nie, teraz máš poslednú príležitosť tejto sezóny. Neváhaj a príď si užiť záverečné SNOW SHOW podujatie, už tento víkend, 9. a 10. marca, v lyžiarskom stredisku Roháče Spálená.
Zdroj fotografií: archív organizátorov
report_problem Našiel si v texte chybu?

SNOW SHOW Roháče - Spálená

calendar_today 09.03.2024 - 10.03.2024
label Ostatné
label Nesúťažné podujatie
place Spálená dolina (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Mýto SKI & BIKE ešte lyžuje - príď na SNOW SHOW testovačku

Mýto SKI & BIKE ešte lyžuje - príď na SNOW SHOW testovačku

SNOW SHOW nekončí. Už tento víkend, 2. a 3. marca, sa môžeš tešiť na ďalšie veľké testovanie a zábavu na svahu v Mýte pod Ďumbierom.
SNOW SHOW - testovačka snowboardov a lyží pokračuje na Donovaloch

SNOW SHOW - testovačka snowboardov a lyží pokračuje na Donovaloch

Už tento víkend, 17. a 18. 2. sa môžeš tešiť na ďalšie veľké testovanie a zábavu na svahu v stredisku Park Snow Donovaly.
SNOW SHOW Kubínska – veľké testovanie a zábava vol. 2

SNOW SHOW Kubínska – veľké testovanie a zábava vol. 2

Lyže, snowboardy, splitboardy, špeciality pre dámy aj pre náročných lyžiarov. To všetko nájdeš už najbližší víkend, 3. a 4. 2. 2024, v SKI PARK Kubínska. Čo očakávať?
keyboard_arrow_up