Jarná turistika s pôžitkom

Sneh sa pomaly vytráca z hôr a nahrádzajú ho kvitnúce stromy plné farieb. Príroda nás volá medzi seba vybehnúť si na blízky kopec, no a to rovno aj na obed či kávu. S touto výbavou to nebude žiadny problém.

Plynová kartuša Jetboil - 7,99 €

Plynová kartuša Jetboil
Aby sme mali zdroj energie na varenie, vybrali sme plynovú kartušu od Jetboil, ktorá dobre horí aj v zime, a to aj pri nízkom obsahu plynu vo vnútri. Kapacita 450 g zaraďuje túto kartušu medzi tie, ktoré sú vhodné na varenie jedál vo väčšom množstve. Je ideálnym doplnkom na turistiku, kempovanie a outdoorové aktivity. Na našom MTHIKER shope si ju môžeš zakúpiť v cene 7,99 €. Zároveň tu nájdeš aj objemovo menšie kartuše.

Plynový varič Jetboil flash - 126,90 €

Plynový varič Jetboil flash
Funkčne bezkonkurenčný plynový varič určený pre všetkých outdoor milovníkov. Kempovanie, turistika, výlety autom, ale aj o teplý obed či kávu na horách sa postará určite. Stačí jedno kliknutie integrovaného zapaľovača a do 100 sekúnd máš horúcu vodu. Keď sa ti vpredu sčervená logo úplne, voda je pripravená na zaliatie. Varič váži len 371 g a všetko je prakticky uložené v nádobe, ktorá sa potom ľahko uzavrie. Na našom MTHIKER shope ho zakúpiš za 126,90 €. Nájdeš ho aj v rôznych objemoch od 0,5 l po 2 l.

Sada outdoor riadu GSI - 125 €

Sada outdoor riadu GSI
Sada na outdoorové varenie z nehrdzavejúcej ocele pre štyri osoby. Perforovaná pokrievka z nerezu zároveň slúži ako sitko napríklad na zliatie vody z cestovín. Súčasťou výbavy je aj pohodlná skladacia rukoväť, ktorá sa dá jednoducho pripnúť k jednotlivým hrncom. Zostava riadu ponúka aj panvicu, ktorá sa dá použiť ako pokrievka alebo obal na sadu, ktorý sa dá použiť ako vodotesné umývadlo. Sadu kúpiš na našom MTHIKER shope za 125 €.

MTHIKER nerezový hrnček - 5,09 €

MTHIKER nerezový hrnček
Nerezový hrnček je, verím, povinnou výbavou každého milovníka outdooru. Tento custom MTHIKER hrnček si dokážeš vďaka rukoväti z otváracej karabínky zavesiť kdekoľvek na batoh alebo do batoha. Ideálny je aj ako darček pre tvojich blízkych, ktorí majú radi dobrodružstvo a prírodu. Hrnček zakúpiš na našom MTHIKER shope za 5,09 €.



MTHIKER/The Brew company káva - 2,39 €

MTHIKER/The Brew company káva
Kvalitná káva a na horách? Stačí otvoriť a zaliať 300 ml horúcou vodou, nechať lúhovať 4 - 8 minút a nakoniec si už len vychutnať 2 šálky lahodnej kávy. The Brew company dbá na charakteristické vlastnosti pôvodu káv, ktoré sú starostlivo vyberané a ručne triedené, pričom sú pražené pomaly v mikropražiarni. Jednoduchá myšlienka a unikátne vyhotovenie vrecka zabezpečujú ideálny priebeh extrakcie kávy s odstránením usadenín. Na MTHIKER shope ju nájdeš priamo s naším logom za 2,39 €.

Dehydrované jedlo LYO - od 3 €

Dehydrované jedlo LYO
LyoFood ponúka širokú škálu dehydrovaného a veľmi chutného jedla. To však nie je všetko. Jedlá obsahujú len vybrané suroviny s certifikátom biopotravín a spracované sú uvarením a následne lyofilizovaním, aby si zachovali plnú chuť, vôňu a výživovú hodnotu. Dal je jednou z nich, no nájdeš v repertoári mäsové či sladké jedlá v rôznych gramážach. Cena dehydrovaných jedál sa pohybuje od 3 do 15 €.


Naťahovacie sedátko Thermarest - 67,99 €

Naťahovacie sedadlo Thermarest
K jedlu sa v horách treba aj pohodlne usadiť. Toto naťahovacie sedadlo ti z karimatky od Thermarest vytvorí rovno aj pohodlné kreslo kdekoľvek. Vyrába sa v dvoch šírkach - 51 a 63 cm a váži od 290 do 365 g. Pružný pevný poťah a karimatka vytvorí luxusné kresielko vhodné na kempovanie alebo treking. Na našom MTHIKER shope nájdeš aj karimatky, no a poťah v cene 67,99 €.


Turistický batoh VAUDE - 185 €

Turistický batoh Vaude
Toto všetko treba aj niekde poriadne zbaliť, okrem bežných vecí na túru a kulinárskej výbavy ti bude treba určite väčší batoh. Batoh od VAUDE v objeme 52 l + 8 l ťa určite nesklame. Bedrový pás zmierňuje tlak na spodnú časť chrbta, ergonomické ramenné popruhy pohodlne nastavíš na optimálnu voľnosť pohybu vďaka ich upravenej šírke. Samozrejmosťou je miesto na uchytenie palíc, píšťalka či povrchová úprava proti dažďu a vlhkosti. Tento batoh nájdeš na našom MTHIKER shope v 2 farbách v cene 185 €.
Zdroj fotografií: archív MTHIKER
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Výbava pre núdzové prespanie a bivakovanie v horách PR článok

Výbava pre núdzové prespanie a bivakovanie v horách

Či už chceš v horách jednorazovo prespať cielene, alebo nechceš zostať „na lopatkách“, ak sa niečo zomelie, táto výbava ti určite bude užitočná.
Viacdňová turistika - zbaľ si svoj „slimačí domček“ PR článok

Viacdňová turistika - zbaľ si svoj „slimačí domček“

Počas viacdňových výletov si turisti nosia všetku výbavu na chrbte – takmer ako slimák. Čo všetko zbaliť a nezabudnúť?
Prvá pomoc na horách - bezpečne za každých okolností PR článok

Prvá pomoc na horách - bezpečne za každých okolností

Hory sú krásne, no nebezpečné. Preto treba mať so sebou výbavu, ktorú možno využiť v prípade vyhrotenej situácie.
keyboard_arrow_up