Hľadám parťáka či partáčku-ky , ktorý by chceli začať pravidelne liezť po bratislavských umelých stenách vrátane výuky či absolvovaní boulder lezeckého kurzu (začiatky, istenie, top rope atd). Som absolútny začiatočník a tak budem vďačný aj keď sa nájde parta ku ktorej sa budem môcť pripojiť a ktorá mi ukáže čo a ako.
zadok pri stene je dolezita vec, hlavne v previsoch tym ziskas moznost viac zatazit nohy, teda pokial lezies na zabu osobne s tym mam koli kratkym slacham problemy
ak ti mozem poradit skus pre zaciatok prist do [url]boulderoom.sk[/url]. mozes si tam poziciat kopacky s orezanymi stuplami ak este nemas lezecky a vyskusat, ci ta to vobec bavi alebo nie. necakaj, ze prvych par krat prides a budes kral silu a vydrz v prstoch a nejake tie zaklady ako davat nohy ziskas casom. Ja som tam pravidelne vo stvrtok, pravdepodobne budem chodit aj v utorok. Ak dojdes mozem ti co to poradit.
Bolo by dobre, keby si si nasiel niekoho, kto by tiez chcel zacat, tym padom by ste boli dvaja a bola by to vacsia zabava.
Ak chces casom zacat liezt aj s lanom, na jesen buduci rok zacina znovu kurz na ktory chodim momentalne aj ja, neverim ze 1-2 dnovy vo vertigu ti nieco vela da... web tu: http://www.aclokomotiva.sk . Kurz sa orientuje na lezenie vonku na skalach, prebera sa tam dopodrobna vsetko a pre zaciatocnika je to nutnost. Umela stena je co sa tyka techniky tahania a cvakania lana o tom istom, technika lezenia je trochu ina.
Pre zaciatok ti na bouldrovku budu stacit lezecky a madzo pytlik s madzom (pomerne mala investicia, co je dobre). Ak budes chciet zacat lozit steny s lanom, investicie sa znasobia. V spominanom kurze je vela zaciatocnikov co nikdy neliezli, takze sa chodi aj spolu nakupovat a podobne.. Napr pri lezeckach si je dobre nechat poradit aby si nekupil zle ktore za chvilu vymenis. Kedze ten kurz ako som hovoril zacina az na jesen, mozes dovtedy cas stravit na bouldri, kde ziskas zakladnu techniku, vytrvalost a lezecku silu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zadok pri stene je dolezita vec, hlavne v previsoch tym ziskas moznost viac zatazit nohy, teda pokial lezies na zabu
ak ti mozem poradit skus pre zaciatok prist do [url]boulderoom.sk[/url]. mozes si tam poziciat kopacky s orezanymi stuplami ak este nemas lezecky a vyskusat, ci ta to vobec bavi alebo nie. necakaj, ze prvych par krat prides a budes kral
Bolo by dobre, keby si si nasiel niekoho, kto by tiez chcel zacat, tym padom by ste boli dvaja a bola by to vacsia zabava.
Ak chces casom zacat liezt aj s lanom, na jesen buduci rok zacina znovu kurz na ktory chodim momentalne aj ja, neverim ze 1-2 dnovy vo vertigu ti nieco vela da... web tu: http://www.aclokomotiva.sk . Kurz sa orientuje na lezenie vonku na skalach, prebera sa tam dopodrobna vsetko a pre zaciatocnika je to nutnost. Umela stena je co sa tyka techniky tahania a cvakania lana o tom istom, technika lezenia je trochu ina.
Pre zaciatok ti na bouldrovku budu stacit lezecky a madzo pytlik s madzom (pomerne mala investicia, co je dobre). Ak budes chciet zacat lozit steny s lanom, investicie sa znasobia. V spominanom kurze je vela zaciatocnikov co nikdy neliezli, takze sa chodi aj spolu nakupovat a podobne.. Napr pri lezeckach si je dobre nechat poradit aby si nekupil zle ktore za chvilu vymenis. Kedze ten kurz ako som hovoril zacina az na jesen, mozes dovtedy cas stravit na bouldri, kde ziskas zakladnu techniku, vytrvalost a lezecku silu
dolezita je zabava