Ake botky by ste poradili na zaciatky s behom? Viac menej cesta, ale aj nejake tie vychodene skratky krizom cez pole, luku a pod. Nieco v com by sa dalo aj prejdut pesi 5km z roboty a
beh tak 2 max 3x do tyzdna pol hodina-hodina, miesto
biku cez zimu. Uz dve zimy sa chystam zacat behat, tak tu tretiu by sa patrilo aj zacat

Najde sa nieco v cene 30-40€?? Ci tam je to vsetko rovnake a rovnako mizerne? Moc sa mi priplacat nechce, este neviem ci aj skutocne
behat budem a ci ma to vobec bude bavit

Ale zas aby ma svojou ne-kvalitou uplne neodradili od behu

Neviem no...
da sa zohnat aj za taku cenu, skor vsak za 50-70e zozenies nejake starsie modely. hladaj klasicke modely na cestu "objemove" alebo "daily running", to zvladne aj horsi teren, a vyuzijes to aj tak ako pises, prejst pesi, do mesta,..
hlavne treba skusat - neda sa od stola povedat ze toto je super. co sedi mne nemusi tebe.
ak uz zajdes do nejakeho obchodu, precekuj modely na runrepeat.com - tam je celkom dobry prehlad, da sa pozriet aj na reviews, ale nezabudaj ze fakt kazdemu sedia ine.
ja napr beham na ceste takmer vyhradne v Nike, ziadne Adidasy ani Asicsy mi nikdy dobre nesadli..
osobne nedam dopustit na Nike Pegasus (vydupal som 3x model 32, potom trosku zmenili styl ale stale je to super bota, teraz mam druhe z rady 34...). to len nastrel, tie sa daju najst medzi 40-120eur.
urcite nekupuj z netu, ked si to nemal na nohe a neprebehol sa po obchode