Behanie
mozno keby si dal konkretny model
no a celkom by sa mi zisli nove trailovky
zatial rozmyslam nad Adidas Kanadia 2 alebo 3 (to je asi jedno)
poradite este nieco v tej cenovej kategorii, co by som mohol zaradit do vyberu?
(s ohladom na to, ze moje kolena potrebuju makksiu podrazku:) )
ale teraz by si mal ist jednoznacne na vytrvalost zhodis samozrejme uz iba pomaly z tukov ale aj zo svalstva ktore proste prekazaju vytrvalosti a tymto sposobom by si sa mohol dlhodobo udrzat na dobrej vahe a tym mozno aj v dobrom pocite
ale tomu by si mal dost podriadit svoje navyky ale urobit to tak aby si netrpel a to "utrpenie" prave vyhladaval , to by mohli zabezpecit hormony stastia vyplavene vzdy po bezeckom treningu
edit: a potom ist do Ciny a nechat si znizit vysku, upilenim par cm kosti
ak clovek nechce priberat, tak musi trenovat systematicky stale. nie skoncit, ked sa dostane na svoju "vysnivanu" vahu
a treba hlavne menit zataze, sporty atd...musi to byt pestre...telo uz po urcitej dobe ocakava urcitu zataz, zapojenie tych istych svalov atd...
preto treba robit doplnkove aktivity a telo stale niecim novym prekvapit
Najhoršia "etapa" chudnutia bola tá posledná, kedy už bolo telo zvyknuté na fyzickú záťaž a ja som stále musel pridávať na intenzite, pričom váha stále neklesala - v praxi to znamenalo to, že na začiatku chudnutia som bikoval napr. 8 km denne a chudol som doslova pred očami.....no a na konci chudnutia už pri váhe cca 85 kg som bikoval denne aj 60 km a váha stála na mieste
janosik : skočím do toho šopu, viem kde to je, bol som tam pár-krát, len som nevedel že tam majú aj bežeckú obuv. Díky za info......
alebo len na tom wecku tlacit
A ráno na lačno sa dá dosiahnuť pomalé tempo, pri ktorom spaluješ tuky (to s tou komunikáciou...) len si treba uvedomiť, že spaľovanie tukov začína až od 30 min. Dovtedy čerpáme zásoby zo sacharidov....
anabolickymi procesmi som nemyslel len rast svalov, ale aj premenu tych "neurcitych" svalovych vlakien, ktore sa bud menia na silove alebo vytrvalostne...
silovym treningom chces, aby sa menili na silove, pricom vytrvalostnym treningom po silovom treningu tu premenu zrusis
praveze by pri nej behat ani nemal
ale s tym casom mas pravdu...min 40 treba, kym sa to nastartuje
By mu stačilo prejst zo spálne na WC a už by išli tuky dole
bravo.
Dik
v týždni mám minimálne 1 deň, kedy idem behať dooosť skoro ráno dlhší beh (90-105min.) v základnej vytrvalosti, keďže poobede mám na pláne niečo iné a celkom som si na to zvykla - nevravím, že je to ideál, ale keď nemáš inú možnosť, vždy lepšie ako nič.. keďže je to skorá ranná hodina, samozrejme, nejem nič, ale beriem si so sebou "energetické tabletky", prvú si šupnem po 40 min. a ak mám pocit, že treba, dopĺňam každých cca 20 min. polovicu alebo celú - podľa pocitov. Bolo mi to vysvetlené tak, že "svaly" nemajú problém - tie vydržia, ale ten cukor je pre mozog - hovorím to dosť laicky, lebo odborne sa v tom nevyznám - hovorím len vlastnú skúsenosť a takto mi to "bolo poradené"..
bravo.
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14