Behanie
praveze by pri nej behat ani nemal
ale s tym casom mas pravdu...min 40 treba, kym sa to nastartuje
este k tomu spalovaniu : no ja mam taky poznatok ze po 15 min aerobnej cinnosti ( teda aj behu ) sa zacinaju spalovaj aj tuky (okrem ineho ) taky 1h beh by ta vedel dostat do formy , co som videl na vlastne oci tak jeden silovy trojbojar (tlak ,drep a tah ) si to ***** do kopca v celkom sviznom tempe a tyto pani su povestny svojimy spekmy ... cize asi ten beh , dost vody na potenie a palenie tukov mozno snad este nejaky fat burner .... musis proste "nejako" aktivovat svalovu hmotu potom mas lepsie metabolicke procesy ....
Máš zlý poznatok, spaľovanie tukov určite neprebehne po 15 min. aj keby si išiel na bezsacharidovej diete....Ideálna doba začína po 40 min.
a na rano to je podla mna tiez len do tej urovne, kym si v lahkom tempe (ZDV)...co je pri behu dost tazke...
Tych anabolických procesov sa báť nemusíš, že o ne prídeš počas aerobnej činnosti po silovom tréningu...a keď šupneš pred sprchou niečo, čo obsahuje BCAA, tak už dupľom nie. Ak som písal, je to vec aj vhodenej suplementácie a stravovania sa! Avšak pozor, pod pojmom aeróbna činnosť po silovom tréningu sa myslí činnosť nepresahujúca max 30 min. v ľahkom tempe (pre lajikov tempo, pri ktorom dokážeš viesť komunikáciu bez problémov) a samozrejme silový tréning nepresahuje max 60 min...
A ráno na lačno sa dá dosiahnuť pomalé tempo, pri ktorom spaluješ tuky (to s tou komunikáciou...) len si treba uvedomiť, že spaľovanie tukov začína až od 30 min. Dovtedy čerpáme zásoby zo sacharidov....
este k tomu spalovaniu : no ja mam taky poznatok ze po 15 min aerobnej cinnosti ( teda aj behu ) sa zacinaju spalovaj aj tuky (okrem ineho ) taky 1h beh by ta vedel dostat do formy , co som videl na vlastne oci tak jeden silovy trojbojar (tlak ,drep a tah ) si to ***** do kopca v celkom sviznom tempe a tyto pani su povestny svojimy spekmy ... cize asi ten beh , dost vody na potenie a palenie tukov mozno snad este nejaky fat burner .... musis proste "nejako" aktivovat svalovu hmotu potom mas lepsie metabolicke procesy ....
a na rano to je podla mna tiez len do tej urovne, kym si v lahkom tempe (ZDV)...co je pri behu dost tazke...
Jánošík : prosím ťa poraď kde v LM nájdem nejaký obchod z bežeckou obuvou. V Intersporte som strávil 2 (!!!!) hodiny skúšaním rôznej bežeckej obuvi a najväčší problém bol v tom že nemali veľkosť na moju labu 10 až 11 . Žeby mali čosi aj vo Vitalite ???
Na spaľovanie tukov sú dve najvhodnejšie doby:
1. ráno na lačno
2. po silovom tréningu
Ale treba si predovšetkým uvedomiť, že bez úpravy stravy sa to jednoducho nedá. Taktiež na spaľovanie tukov a udržanie svalovej hmoty je potrebná aj vhodná suplementácia...mne osobne sa najviac osvedčili L-carnitín, BCAA, káva, vitamín C.
a ani zdravsie jest nepomaha
ja som tiez zdravo a menej jedol a skoro rok som neschudol nic
tak som sa na to vys*al a zacal som jest normalne, ale zacal som sa ovela viac hybat (vyse 10 hodin treningu kazdy tyzden) ...a vaha ide dole 3kg/mesiac ...pritom jem normalne
2winter : no to mas z tych super diet hehe , byt tebou tak zacnem zdravsie jest ale JEST musis pravidelne ! inak samozrejme aj aktivne zit vydaj musi byt vacsi ako spotreba
radsej by som ti ale doporucil stravit o hodku viac treningom poobede
Jánošík : prosím ťa poraď kde v LM nájdem nejaký obchod z bežeckou obuvou. V Intersporte som strávil 2 (!!!!) hodiny skúšaním rôznej bežeckej obuvi a najväčší problém bol v tom že nemali veľkosť na moju labu 10 až 11 . Žeby mali čosi aj vo Vitalite ???
tu lacnu si kupil normal niekde v obuvi?
alebo v sportovom obchode?
Mozno ma este tesne tenisky a chcelo by to o 1/2 vacsia. Je to nieco podobne ako u trekoviek. Tie by sa mali skusat na naklonenej rovine a zvolit take cislo, aby na nej topanka netlacila na palce+samozrejme este dalsie kriteria (tie su ale mimo tejto otazky)
janosik: aku vlozku?
dik chalani
neviem, ci mam iba ja take debilne nohy alebo cim to je, ale ked bezim dlhsie dolu kopcom, tak ma vzdy totalne tlacia palce, ako s mi noha posuva dopredu...
ked nechcem, aby sa mi posuvala, tak si poriadne utiahnem snurky...ale potom mi to zase tak skrti nohu, ze ma to boli...
ako to riesite vy, ak to riesite?
na beh trailovky a na turistiku pevne gorace
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14