Behanie
jj, potom v zime pekne spoteny sup do nevykureneho auta
hehe, noo, keď som bývala v Trnave, chodili sme raz do týždňa do Smoleníc (cca 20km), aby sme mohli behať v kopcoch
ludi ktori sa vyvazaju autom na zeleznu a idu si tam zabehat tiez nechapem a hlavne si neviem predstavit pak tu cestu domov
Kopce nemam ako vyskusat, po najblizsi to mam tak 9 km a autom sa mi nechce vozievat
ja mam v kazdej obuvy vlozku taku nato urcenu ehm a teraz ked som skusal nove boty vsetky sa mi zdali naprd lebo vsetky boli take moc tvrde nevytvarovane ....
kazda topanka sa musi dotvarovat na nohe ale samozrejme minimalne ,vlozka tomu urcite pomoze len pozor potom zdvyhne chodidlo dohora a moze tlacit na kosti klemby ale zhora ale po 3 mes normalneho nosenia sa poddaju vsetky hehe , potom je to ta prava pohoda ...
Veľakrát som to riešil takto, ako alternatívu.......a často som pri nej aj ostal
dajú, ak máš trochu šťastia alebo vieš kde a kedy nakupovať
kludne nech si niekto skusi behat v cinanoch, ale potom nech sa nestazuje na problemy s klenbou, kostnymi vystupkami, otlakmi, kotnikom, kolenom, bedrom, chrbticou atd... a kedze tie problemy pridu v neskorsom veku, bude sa divit, z coho to moze mat, lebo zostarol a davno zabudol, ako si humploval telo v mladosti
...a potom budeme pocuvat dristy o tom, ako je beh skodlivy a ako nici klby... ale zacina sa to hlboko v mladosti vyberom kvalitnej obuvy + technikou behu...
Hmm, asi si moj prispevok nepochopil, ale nevadi. Btw, Africania sa dozivaju aj podstatne viac, nez 50 rokov
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14