Behanie
kludne nech si niekto skusi behat v cinanoch, ale potom nech sa nestazuje na problemy s klenbou, kostnymi vystupkami, otlakmi, kotnikom, kolenom, bedrom, chrbticou atd... a kedze tie problemy pridu v neskorsom veku, bude sa divit, z coho to moze mat, lebo zostarol a davno zabudol, ako si humploval telo v mladosti
...a potom budeme pocuvat dristy o tom, ako je beh skodlivy a ako nici klby... ale zacina sa to hlboko v mladosti vyberom kvalitnej obuvy + technikou behu...
Myslim, ze je to casto aj dost individualne .. a aj podla toho co a ako chodi/beha. Aj na chodenie mam napr. rozne topanky/botasky a napodiv asi najlepsie zatial z toho vychadzaju tie najlacnejsie ...
Jj, cena a kvalita uz davno nie su prepojene vztahov kvalitnejsi = drahsi .. zial
s tymto suhlasim, vynimky existuju... ja som mal na mysli kvalitne, co este nemusi vzdy znamenat drahe...
Tu tiez podla mojho nazoru plati pravidlo, ze lacne veci niesu automaticky zle, a naopak....
Oplatí sa kupovať nejakú lacnú do 33 eur alebo radšej siahnuť po niečom do 60 eur ? .
ak si trošku "vážiš" svoje telo, zabudni na "bežeckú obuv" za 33 €
Od marca pokračujú Nike bežecké tréningy v Bratislave. Už tento utorok si môžeš zatrénovať, s profesionálnymi trénermi pod vedením Ivana Gaboviča, na bratislavskej Kuchajde od 17.30. Stretneme sa na parkovisku pri čínskej reštaurácii.
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14