Behanie
Toto je tema o vymienani si poznatkov a pocitov z behu. Behu, ako doplnkoveho sportu cyklistov.
romanx
Zatiaľ je to v poho.
co sa asfaltu tyka , ja som volil all terrain cize mozem si behat kde mi srdce raci
a jedna vykonnostna otazka z jasnej hore na chopok ti to trva ako dlho ? ak menej ako 1h10min tak si dobry ....(ten cas nie je moj )
Asfalt moc behať nechcem, na to tu mám korčule takže skôr niečo do mäkšieho
co sa obuvy tyka na asfalt ber makke podrazky , ale ja som si napr zvolil all terrain od new balance cislo ti viem dopisat ak chces kupoval som to v sport rysoch (lm) ked budes doma mozes ich ist pozriet myslim ze ti poradia lepsie ....
Obehaj Sport 2000 v Poluse (Mizuno, Asics, Nike , Adidas), Fini sport na Obchodnej (Nike, Adidas, Salomon). Potom v Shoping Palace pri Zlatych a Avion (Walter-New Balance). Je tam dost sportovych predajni.
Obuv zatiaľ len riešim, v lete som behával v lacných číňanoch a tie mi celkom stačili, cez zimu kým bol sneh (super pocit predbiehať bežkárov) a teraz do blata nosím outdoorové goráče s vibram podrážkou a v nich sa to tiež celkom dá no už plánujem nejaké originál bežeckú obuv, zatiaľ som ale ani nezačal sondovať. Oplatí sa kupovať nejakú lacnú do 33 eur alebo radšej siahnuť po niečom do 60 eur ? Ale hlavne kde v BA ? Chodidlo mám priemerné, žiadne extrémy ani plochá noha len nohy do O
A k téme: ak začnete organizmus nútiť robiť niečo, na čo nie je zvyknutý, musíte mu dať možnosť si na to zvyknúť. Ale nie tak, že "bolí to, tak ešte pridám nech si zvyká", ale nechajte problém odoznieť, vráťte sa na úroveň, kde ešte nie je problém a pooomalyyy zvyšujte záťaž.
2zani : sorry nemyslel som to v zlom .....
Toto je tema o vymienani si poznatkov a pocitov z behu. Behu, ako doplnkoveho sportu cyklistov.
za taky čas prejdeš peši tak neviem či bežala
OTÁZKA
Má význam beh na vzdialenosť od 1 km do cca 3 km ???? Zaujímam ma to z dôvodu toho, že napr. momentálne som na PéeNke , ale na trošku pomalého (ale intenzívneho ) pohybu si jednoducho musím nájsť čas a preto v rámci možností chodím na také ultra krátke trate . Preto som dnes počas toho kratučkého behu premýšľal či to má aspoň nejaký význam a či si tým vlastne neškodím (telo sa nestačí ani nabudiť a už je po behu
Určite sa poriadne vylieč z PN-ky a potom môžeš naplno makať. Ja osobne beh pod 30 min. ani neodporúčam. Ale veľmi záleži aj na tom, čo je tvojim cieľom...
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14