Behanie
P.S. počúvanie hudby pri behu by bol podľa mňa hriech
P.S2. jánošík, dokonca vraj existuje aj taký maratón, ktorý sa beží v podzemnom parkovisku a to je vraj iné psycho
ja som cez zimu využíval aj bežiaci pás, minule som si dal kvázi polmaratón - 20 km a to bolo tiež dobré psycho
Treba zaradit aj nieco ine ako behanie a bikovanie...Uz viaceri ma volali na plavaren, budem musiet selektovat
Zajtra dufam konecne zacnem kruzit, uz sa dnes citim podstatne lepsie. Od predminulej nedele som nemal ziadnu pohybovu aktivitu a uz ma mrle zeru. K tomu taketo pocasie...
ale-ale, tu nám vyrastajú ďalší triatlonisti - len tak ďalej, chlapci
S tou plavarnou Ta beriem za slovo
Co mas s tym tukom stale? Ved vyzeras uuplne normalne, neblazni.
Vikend sa ide bikovat, ak bude pekne. Hradzovanie by bolo fajn....
Btw, co krokousi .. nechovas ich vo vodnej priekope ?
Zani: cloveka to priam laka drtit .. a makat , ked je zrazu pekne, sucho a teplo .. ale je to tak, pomaly dalej zajdes
Zacinaju sa vyplavovat endorfiny a s trenovanostou to bude len lepsie-srnecky to maju aj tak v krvi. Len nic neunahlit...
kurnik, vsetci sme najako nakapali, prave teraz ked sa lame pocasie....
romanx: k tomu spiningu, vsak ty tam ideš podla pocitu, sám si pridávaš zátaž takže môžeš ísť naľahko ale môžeš aj poriadne pochrtiť
Les zavidim. U vas na horniakoch sveta zit ...
K tomu spinningu, co hovorite vy ostatni? Idete podla instruktora alebo radsej podla osobneho pocitu? To ma odradza od slapania s instruktorom, asi by som aj tak isiel podla seba...- viem, mierne som odbocil od temy
a nemal by sa pokojový tep merať pred "zobudením sa" - inými slovami, pred vyprázdnením a vstávaním z postele?
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14