Behanie
niekedy si tam pripadam ako blbec, ked preslapavam cerstvy sneh pri -7°C... ale fyzicka nepusti, ked chce byt clovek fit, musi nieco obetovat.
Beham +- na tep do 150/min a tych 10 km mi v tom snehu vyda na nejakych 53-54 min. Uz sa tesim, ze teraz z drahy zliezol sneh, hned sa pojde lepsie a rychlejsie.
Hudbu si prehravam v hlave
P.S. počúvanie hudby pri behu by bol podľa mňa hriech
P.S2. jánošík, dokonca vraj existuje aj taký maratón, ktorý sa beží v podzemnom parkovisku a to je vraj iné psycho
inak niekde na nete som pocital ze takto na ovale vedia behat aj maraton hehe ale oval bol myslim 400 m
Mam vyhodu v podobe 250m ovalu za domom
Mam to len ako doplnok na udrzanie kondicky. Cez sezonu behat nestacim, jazdim dost intenzivne.
Rodinu nemam, zerem a serem primerane a velmo nechlastam, cas sa najde
...mam problem prekonat celorocny priemer 30 km / mesiac, popri bajku, praci, rodine, zrani, srani a chlastani...
OTÁZKA
Má význam beh na vzdialenosť od 1 km do cca 3 km ???? Zaujímam ma to z dôvodu toho, že napr. momentálne som na PéeNke , ale na trošku pomalého (ale intenzívneho ) pohybu si jednoducho musím nájsť čas a preto v rámci možností chodím na také ultra krátke trate . Preto som dnes počas toho kratučkého behu premýšľal či to má aspoň nejaký význam a či si tým vlastne neškodím (telo sa nestačí ani nabudiť a už je po behu
Idete tiež niekto utekať?
Áno, je to veľmi individuálne. Treba brať do úvahy aj napr. to, čo človek po celý deň robí. Mal som prácu pri ktorej som denne sedel 9 hodím za PC a tak boli moje nohy vďačné keď som im dal potom zabrať pri behu...... A naopak, momentálne mám prácu kde som takmer nonstop na nohách a tak potom počas behu už fakt cítim únavu a pobolievanie celých nôh (nielen kolien
ferenc: nemyslím si, že treba obuť čo po ruke. Ja som teraz začal popri bajkovaní aj behať a obul som čo som mal po ruke (nebežecké Saucony) a nohy pekelne boleli, pretože podrážka bola tvrdá. No ale zatial nemám na nové takže musím vydržať - snáď na ježiška
aktive som behaval cca 3-4 mesiace a velmi ma to bavilo behal som 28-35km tyzdenne ale zacali ma naozaj velmi boliet kolena jedno z vnutornej druhe z vonkajsej strany dal som si pauzu pol roka a skusil to znovu ale uz z poriadnymi teniskami na dobrom povrchu ale bolest sa zacala objavovat znova tak som to radsej nenechal zajst do takeho extremu ako predtym kedy mi aj normalna chodza po prejdeni par desiatok metrov sposobovala velku bolest
lekaz mi behat zakazal a odporucil bike a plavanie ale behanie ma bavilo jednoznacne najviac ale navrat k nemu je uz asi nemozny
po asfalte sa snazim kratit krok a davat vacsiu kadenciu resp paty drzat tesne nad asfaltom potom je behanie po asfalte ok ale ako tu uz bolo pisane zmenim nahle teren z asfaltu na polnu cestu tak to citim na clenkoch resp kolenach okamzite po 5 min pobolievanie prestavam registrovat ....
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14