Behanie
bez paniky, na to som si zvykol, od kedy nas spolu na Horalovi predbehol v stupani horar na kuchynaku, s puskou na rameni...
Tak toto si teda nepamatam
http://www.skisport.sk/asics/
trvas na Asicoch? Ak by si uvazoval aj nad New Balance alebo Mizuno, dobre ceny ma vo Walter sporte v Avione (lacnejsie ako v oficialych katalogoch - aspon tak hovori svagor)
Inak sme stali pri trati, ale v tom zhluku ludi, ako si siel, sme si Ta nevsimli ... skoda, mohol si mat pekne foto ..
bez paniky, na to som si zvykol, od kedy nas spolu na Horalovi predbehol v stupani horar na kuchynaku, s puskou na rameni...
btw. toto je uctihodne a obdivuhodne
najstarsi ucastnik: Tiborko Vaňo, rok narodenia 1925 cas 1:32:19
A Tvoj cas Dudo ????????
btw. toto je uctihodne a obdivuhodne
najstarsi ucastnik: Tiborko Vaňo, rok narodenia 1925 cas 1:32:19
behaju to dochodcovia, babicky v kroji, vojaci v plnej polnej, cernosski studenti na boso, alebo recesisti v maskach - proste velka zabava a take drobne preverenie zimnej pripravy...
Obavam sa, ze tie babky by mi pekne narezali
Bol to stanok Nike...ale tie tenisky by som nekupobval... su aj lepsie a nie za tak premrstenu cenu...
To sa mylis, Kosicky MMM je tiez atleticke podujatie a toho roku bude 85 rocnik.
Dudo, aky si mal cas na Devine ? a co vy dalsi ?
btw. dufam, ze ten moj humor nikto nezoberie vazne, ti co ma poznaju, vedia...
Ee, mame len rychlejsie biky:)
neee, to je preto, ze vychod je rychlejsi ako zapad...
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14