Behanie
bonznem este nieco: na buduci rok bude startovat i missy & lagonda
Laco: teba som aj jednym okom hladal, ale uz si bol asi doma, ked ja som dobehol...
Missy,nerob tragediu,si tam uplne v pohode,aj horsie si mohla dopadnut
Dnes mi to velmi neslo, bolo citit tu 5-mesacnu pauzu z behania a z bike...
Skoda, ze som Vas nikoho nestretol aspon v cieli...tesil som sa na tu cervenajucu, co nechce dozit rana...
No...a kedze sme tak dobre rozbehnuti ( niektori dokonca i na bike medzi bezcami ...
Takze i ja som sa odhodlal behat, takze sa uvidime na trati, ci az v cieli ?...
Mam cislo 1107, zlty podklad pod cislom..tak ma tam snad niekde vymaknete....
Inak drzim vsetkym bikerom, bezcom palce, nech najma v zdravi dorazite do ciela...
budem(e) povzbudzovat (mozno aj so saldi)
Dneska sme s kamosmi dali uphill a potom sme sli na kratsi (50 km), ale o to rychlejsi vyjazd (AVG 18,4). Na chate na Kosarisku pri polievke a kofolke ma potom nalomili, tak ak ma to cez noc neprejde a uspesne sa zajtra rano zaprezentujem, tak sa na starte uvidime.
Samozrejme, ze treba behat uvazene, nejaky treningovy plan treba mat, a samozrejme nezabudnut na strecing, plavanie.... mne sa vsak osvedcil ako doplnok behania ...jazda na bike, najma dlhe, vytrvalostne trate...ale i kopceky v lese mam rad...
Vsetko je len o chceni, moralke... ostatne pomalicky, ale iste sa podda... i cas sa najde, ak chces naozaj nieco robit pre seba, zdravie... i ked len rekreacne...
Beziaci pas nemam, a nechcem ani zadarmo...
Samozrejme, ze treba behat uvazene, nejaky treningovy plan treba mat, a samozrejme nezabudnut na strecing, plavanie.... mne sa vsak osvedcil ako doplnok behania ...jazda na bike, najma dlhe, vytrvalostne trate...ale i kopceky v lese mam rad...
Vsetko je len o chceni, moralke... ostatne pomalicky, ale iste sa podda... i cas sa najde, ak chces naozaj nieco robit pre seba, zdravie... i ked len rekreacne...
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14