Behanie
Lepsie klepotanie jazyka, ako ked Ti vypovedaju nohy v strede lesa...
Behat sa da i pomaly, nemusis stale sprintovat tie dlhe trate...
Ide skor o moralku...pomaly dalej zajdes....i ked ako slimak...
Preto sa chcem vratit do komunity bikerov a bezcov...i ked budem ako slimak...
Ja som tiez slimak,po 3 rokoch,na biku ale snazim sa..
Vsak trochu potrenujeme spolu, a pojdes pod hodinu...to by nemal byt problem...
Napis, kolko behas, kde v akom prostredi...za tych 10 dni sa este cosi da natrenovat....
Vsak sa drzim...certa za rohy..
Preto sa chcem vratit do komunity bikerov a bezcov...i ked budem ako slimak...
ja by som (pri vsetkej skromnosti) bola rada, keby som to dala pod hodinu
A beh Baba - Kamzik... pre mna to bude skor boj o prezitie, ako sa umiestnit... proste musim zacat behat, aby som zabudol na bolest...ale nie behat zavodne..to skor az na jesen...
Tak sa drz,nech este dlho behas...
Tak to teda neviem, bol som dost vazne chory.... hrozila operacia, ledva som sa z toho vylizal...beham len 14 dni, i to dost malo na svoje pomery.... Budem rad, ak spravim Devin okolo 45 minut...
A beh Baba - Kamzik... pre mna to bude skor boj o prezitie, ako sa umiestnit... proste musim zacat behat, aby som zabudol na bolest...ale nie behat zavodne..to skor az na jesen...
tento rok svatojursky, ale na jar 2009 ciel je jasny
heh, tak ja som zimu asi poriadne odflakla - 16 km v kopcoch - uz len pomyslenie na to ma unavuje
Laco: dakujem za tipy a ochotu, asi sa ozvem
Kludne sa ozvi, rad poradim...
Myslim, ze kazdy priemerne trenovany biker by mal v pohode zvladnut napr. beh Devin - Bratislava, ci podobne dlhy beh na uzemi SR....
Je to nielen vec trenovanosti, ale i moralky... Kto nema moralku na bike v kopcoch, tak ten to ma tazsie i v behu....
Kazdy biker z okolia BA urcite pozna trasu Biely kriz - Pezinska Baba... Tadialto sa kazdorocne i beha pretek pod nazvom Cross country Baba - Kamzik... Kto ma chut, a chce si preverit ako je na tom s kondickou na zaciatku sezony, ma moznost 20.4. 2008...
to mas pravdu, sam som triatlon robil, ale Laco behava v terene "dlhe" a bajkuje a to je zase trosku o inom...
Laco: dakujem za tipy a ochotu, asi sa ozvem
stretavam sa s protichodnymi nazormi: ad1 bike a beh sa vylucuje, vzhladom na zataz roznych svalov... ad2 bike a beh sa vyborne doplna...
Mozem z vlastnej skusenosti iba potvrdit, ze beh a bike sa vzajomne vhodne doplnaju...len to chce obe discipliny z mierou... a samozrejme treba k tomu tretia disciplina... strecing....treba vzdy pred a po vykone jednotlive svaly, upony vystrecingovat, aby sa uvolnili... a aby sa Vam casom nezacali svaly skracovat....
Vhodny pomer medzi behom a bikom je individualny...kazdy to znasa trosku nak, niekomu sa lahsie bikuje, inemu zas lahsie beha... Ale v kazdom pripade behom ziskas rychlejsie a vacsiu kondicku ako na bike, aj keby si jazdil konske davky ci vyjazdy do neba....
Ak ma niekto zaujem, individualne poradim kazdemu...treba len napisat co zvladne bezne na bike a v behu... kolko krat do tyzdna bikuje a beha...
Laco, bol by som ti vdacny, keby si zalozil samostatnu temu a prispel co-to z tvojich bohatych skusenosti... a pri tvojich vykonoch... hm hm, nieco by sme sa radi priucili
stretavam sa s protichodnymi nazormi: ad1 bike a beh sa vylucuje, vzhladom na zataz roznych svalov... ad2 bike a beh sa vyborne doplna...
Inak k tomu behaniu a bikovaniu... Pre bikerov by som doporucoval behat dlhie behy v pomalejsom tempe, aby sa zvysila kondicka, a ked sa uz budete citit...
No a kto sa naozaj citi..
Takze drzim vsetkym bikerom palce, nech sa im dobre beha...
myslim, ze sa tam budem vyskytovat, takze budem povzbudzovat z plneho hrdla (dufam, ze budes mat ten krasny dres, aby som Ta spoznala
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14