Behanie
A ako bonus si sposobis naozaj slusnu svalovicu na bicepsoch, pripadne zapalene slachy v okoli lakta. Samozrejme ked netrocharis a zoberies si aspon 1 kg jednorucky
ale teraz vazne: smerom k bikovaniu mi jednorucky nepripadaju ako vhodny treningovy doplnok. Naozaj skor ta vesta. Aj ta len pre pokrocilejsich bezcov. Na zaciatok by si spravil viac skody ako uzitku...
ad1)
viac zapajas svaly ruk a trupu
ad2)
zvysujes vahu tela a tym viac namahas-trenujes nohy, ale na toto su lepsie "olovene vesty"
ad3)
docielis lepsi svih pri odraze - (ze by pre bezkarov?)
ked ma niekto kratke ruky...
v sobotu, nedelu, pondelok a este dnes som bol na martinskych holiach az pri vysielaci... za 4 dni 4000 vyskovych metrov...
potrebujem nejako nabrat kondicku
Behal som na hlinenom okruhu, cize relativne mäkky podklad a mal som runningove tenisky (aspon som ich konecne raz pouzil na to, na co ich vyrobili).
Po tychto styroch dnoch som sa daval dalsie 4 dni dokopy....S vykonostou som bol celkom spokojny...no bude to mozno aj tym plavanim
treba paralen
Pre upresnenie, najdlhsou tohtorocnou pesou turou bola asi cesta k autu zaparkovanemu pri susednom vchode...
Ale celkom ma to bavi, zase sa mam v com zlepsovat
Aj ked som sa tentoraz vdaka polskym borcom nezmestil do prvej trojky, tak sa mi na tie vysledky strasne dobre pozera (do dnesneho dna som ich videl uz asi 10x) a vzdy rad si ich otvorim opat....hadajte preco ?
behanie v snehu + bezecke bagandze + goretexova kozusinkova bunda a rifle + bavlnena prilba na hlavu a termo rukavice + spodne funkcne pradlo...
a kedze som pri tom videu dostal erekciu, tak aj tato tema...
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14