Behanie
Všetky istoty sa mi v tejto neľahkej dobe rúcajú. Nemám ani energiu nahlásiť Ťa gramatickej polícii do jazykového okineka
Ďakujem 😜😜😜 Od Teba to beriem 😉
No čo už, stalo sa aj mne 🤷♀️ Rýchle písanie na mobile má svoje čaro 🤦♀️🙈
Dám si to do pamätníčka 😜
Piny, ty, ako pevný etalón gramatiky...
Všetky istoty sa mi v tejto neľahkej dobe rúcajú. Nemám ani energiu nahlásiť Ťa gramatickej polícii do jazykového okineka
Ale veď zákaz vychádzania je od 20:00-1:00. Treba riešiť len jeden beh o 21:00. Ten sa dá aj na záhrade, kto má možnosť. Síce to bude ako behanie škrečka v klietke, ale dá sa to prežiť. Ďalší beh je o 1:00 a to zákaz vychádzania končí. Keby naozaj niekto chcel, až taký problém to nie je. Nejdeme tých cca. 7km behať do Tesca s vozíkom. Aaaale, do soboty ďaleko a ešte môže byť kadečo.
Samozrejme, že táto výzva nie je pre život dôležitá. Ale netreba hneď do nikoho útočiť a už vôbec si to všímať ?Situácia sa veľmi zmenila, čo sme to tu naposledy riešili. Rozmýšľať nahlas a ešte tu o tom písať, je ako postaviť sa na hranicu so zapálkami.
Takže hlavne kľud, negatívny test, odstup a HORÁM A BEHU ZDAR!
Nevieš
to nove vlakno asi bude nutne, nejako sa to zvrhlo...
Pozrel som alternativy aj pre invalidov, pozdava sa mi moznost 6x4x24 no zatial si netrufam dat verejny prislub, pripadne by som sa ticho pripojil. Alebo s vami 4x4x24 (a nasledne vynasobim dvoma)
Na viac nemam...
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14