Kempovanie a vsetko okolo toho (stany, spacaky, karimatky, varice...)
Vie mi niekto poradit sikovny varic na kempovanie? Planujem ho vozit na motorke, takze mi ide o co najkompaktnejsie prevedenie.
Mal by sluzit na ohriatie vody a na pripravu nejakej tej slaninky a pod
Ak mate aj nejaky vyskusany riad a pribor, mozete dat linky aj na tieto veci.
pozeral som nejake weby, a tych varicov je na vyber velmi vela a neviem kde zacat....
dakujem.
btw, napr VAR robi aj take jednoduche zavetria pre svoje varice. Nema to vymennik, ale uz same o sebe to hodne pomoze - kedze sa to dava na nozicky varica tak to aj dobre akumuluje teplo rovno pod hrncom: https://www.var.cz/produkty/Varic-VAR-2-a-prislusenstvi/ . Osobne by som asi radsej siel do toho ako do vymennika.
A hej, treba si davat bacha, v principe su 3 systemy na plyn: 1) sroubovaci; 2) nacvakavaci; 3) prepichovanie kartuse; a nie kazdy typ sa da (lahko) zohnat hockde na svete. Na druhu stranu, benzinak treba dat tiez bacha, napr. zakladny whisperlite sa neodporuca pouzivat s nicim inym ako technickym benzinom (vo svete sa to predava pod desiatkami roznych nazvov, napr. "white gas", "coleman gas", etc), pretoze bezny/letecky benzin, okrem toho ze obsahuju aditiva, nie su take ciste, a teda mozes lahko/lahsie zaniest trysku.
A niekto sa tu pytal na plnenie kartusi. Akoze, bud to nerob, alebo si kup benzinak - financne bud usetris len par eur oproti novym kartusiam, alebo benzinak budes mat itak nakoniec lacnejsi. 4-6e za 0.5kg plynu vs ~1e za 0.5l technickeho benzinu na +- rovnake mnozstvo varenia.
Ale napr. tusim corsair to robi, ak som ho spravne zachytil v niektorej z tem. Osobne, je to imo "velmi velka empiria" (nenaplnat na viac ako +-60% povodneho mnozstva plynu) nehodna toho rizika a namahy. Ale su na to po nete navody.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A hej, treba si davat bacha, v principe su 3 systemy na plyn: 1) sroubovaci; 2) nacvakavaci; 3) prepichovanie kartuse; a nie kazdy typ sa da (lahko) zohnat hockde na svete. Na druhu stranu, benzinak treba dat tiez bacha, napr. zakladny whisperlite sa neodporuca pouzivat s nicim inym ako technickym benzinom (vo svete sa to predava pod desiatkami roznych nazvov, napr. "white gas", "coleman gas", etc), pretoze bezny/letecky benzin, okrem toho ze obsahuju aditiva, nie su take ciste, a teda mozes lahko/lahsie zaniest trysku.
A niekto sa tu pytal na plnenie kartusi. Akoze, bud to nerob, alebo si kup benzinak - financne bud usetris len par eur oproti novym kartusiam, alebo benzinak budes mat itak nakoniec lacnejsi. 4-6e za 0.5kg plynu vs ~1e za 0.5l technickeho benzinu na +- rovnake mnozstvo varenia.
Ale napr. tusim corsair to robi, ak som ho spravne zachytil v niektorej z tem. Osobne, je to imo "velmi velka empiria" (nenaplnat na viac ako +-60% povodneho mnozstva plynu) nehodna toho rizika a namahy. Ale su na to po nete navody.