Súťažné lyžovanie / bežkovanie / snowboardovanie...
trojnásobný olympijský víťaz Niskanen bol včera v cieli trocha naštvaný, doma vo Fínsku prehral so 66-tkou Nórom Niengetom o 2 sekundy tak potom práskol s karbónovými palicami o zem že možno až praskli
Petra nakoniec 69. pódium (2. miesto) vo World Cup 👌
po zisku titulu majsterky sveta v obrovskom slalome na odmäku v Åre 2019 a neskôr po dalších top výsledkoch na mäkšom, novom snehu som o tom písal, ona to potom v 2021 tiež spomenula v rozhovore že na ľade, tvrdom podklade nemá takú istotu
https://sport.aktuality.sk/ostatne-sporty/clanok/petra-vlhova-nie-som-si-stopercentne-ista-tym-co-robim-2023050207191438732?AT=wgt.hp_hp-najcitanejsie.c.x...B
vidíš, zas trepeš somariny, dnes v Killington prvý krát v sezóne ľad a kvoli tomu Petra bez víťazstva, pódia - ale aj 10. miesto je pekné
Ivan, tvoja teória je správna, akurát nevysvetľuje, prečo sa to stalo teraz, a inokedy nie...
a hádaj muffin prečo táto moja teória nie je správna
Dnes klobúk dole pred Mikaelou, ako aj so zdanlivo nepriaznivých okolností vyťažila výhru a zároveň vedenie v slalome aj celkovo. Toto môže byť ešte veľmi zaujímavá sezóna, snáď sa Petra dnešným neúspechom nenechá rozhodiť, formu má parádnu.
Dnešné víťazstvo môže nakopnúť Michaelu.....
Petra v prvom kole opäť ťažila zo svojej väčšej váhy v strmých pasážach (0,91 s náskok), v záverečnej rovine kvoli horšiemu aero naopak pre väčšiu výšku, váhu, objem - čelnú plochu stratila 0,15 s
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04