Tak dnes bol výšlap na Suchý ... zima a šmýkalo sa pri šlapaní hore ale však viac povedia foto ... škoda len že nemám lepšie nádobičko na fotenie ... ale bolo neskutočne krásne
prvá foto na úvod
> začiatok stúpania sponad môjho rodiska v pozadí Žilina, Javorníky, Strážovské vrchy a zamrznutý Váh
Attachment:
x001.JPG
> cesta po ktorej sa šlo
Attachment:
x002.JPG
> pohľad zo sedla Brestov na lúčanskú šasť Malej Fatry > Martinky sú za stromami ale aj tak sa mi ich nepodarilo dobre zachytiť kôli slnku
Attachment:
x003.JPG
> a takto to vyzeralo v sedle Brestov (kto bol na Varín Expedition a šiel s druhou AM EN skupinou v nedeľu dole po turistickom chodníku to asi pozná)
Attachment:
x004.JPG
> Suchý v pohľade; cieľ trasy
Attachment:
x005.JPG
> a hrebeň MF v plnej krása, zľava: Stratenec, Biele skaly, Suchý
Attachment:
x006.JPG
> Listnatý les v nadmorskej výške +1 000 m.n.m. - chránena oblasť Suchý - 4 pásmo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prvá foto na úvod
> začiatok stúpania sponad môjho rodiska v pozadí Žilina, Javorníky, Strážovské vrchy a zamrznutý Váh
> cesta po ktorej sa šlo
> pohľad zo sedla Brestov na lúčanskú šasť Malej Fatry > Martinky sú za stromami ale aj tak sa mi ich nepodarilo dobre zachytiť kôli slnku
> a takto to vyzeralo v sedle Brestov (kto bol na Varín Expedition a šiel s druhou AM EN skupinou v nedeľu dole po turistickom chodníku to asi pozná)
> Suchý v pohľade; cieľ trasy
> a hrebeň MF v plnej krása, zľava: Stratenec, Biele skaly, Suchý
> Listnatý les v nadmorskej výške +1 000 m.n.m. - chránena oblasť Suchý - 4 pásmo
> pohľad na Suchý tesne pred prudkým stúpaním
> a už v stúpaní na Suchý
> ešte jeden pohľad pri stúpaní hore
--------------- pokračovanie v ďalšom príspevku