Pešia turistika
tu posielam zopar fotiek...
Uf ty si nebezpecny ked ti daju fotak do ruky. Krasne fotky fotis, i ked by som radsej uz videl take bez snehu a na biku. Sak uz hadam nezasnezi.
ked zase budes chciet prist do MT, tak sa zase ozvi. nabuduce mozes ist na chatu pod chlebom, alebo sturec-ruzomberok...
na MH bolo tiež good, a to som sa ešte poobede dostal k odlovu 3 geokešiek, 3 strašne zanedbané zrobené kone mi vyoblizovali plutvy (nacpal som ich jablkami, konský prepočet: 1 jablko = 1 EUR, 1 mrkva = 1 USD) a takmer sa pobrali za mnou (u kamošky rančerky by im na 200% bolo lepšie, ale do škodovky sa nezmestili - aj ten najzvedavejší a najsmelší sa zľakol, keď som sa išiel poškriabať na nose, neviem, čo s nimi robia) a nakoniec som takmer nestihol vlka do BA o 17.18, ktorý bol tak narvaný, že som stál až do bradavice na Dunaji
keby fungovala lanovka na Hole, bol by to ideálny skialpový cvičný terén
inak aby si sa pobavil, ako neznalcovi terénu mi ušlo, že žltá sa napája na cestu, a tak som pri dele (Hodinovka) obul lyže, pásy a vyšlapal si to... no, keďže po kraji cesty sa celkom dalo, tak až hore. Dole som to radšej zvalil od chaty pešo. Materiál prežil a ja tiež, po min. 10 rokoch, čo som zjazdovky videl len na obrázku, sa celkom čudujem
Ale najlepšia je logická smyčka charliho:
"vyhlad smedom na vysoke tatry, ktore nevidno"
Krasne ste tam mali
tak poviem ti pravdu, ze po modrej som este nikdy nesiel, ale ked som kukol teraz do mapy a pozeram na tie vrstevnice, tak klobuk dolu, to musel byt dobra makacka
to som akurát desiatoval na grúni asi 1 hod pod vrcholom. Ja som tam bol okolo 12.00, šiel som po modrej a dolu po žltej