No neviem. Som zvedavy co tam bude ked tadial budeme prechadzat. Bolo to nadherne kludne miesto.
jak ja poznam strečanov, tak ju asi najskor na jana spalia bude riadna vatra....
PS: ked uz tam budete tak dalej je aj prirodny ukaz "budzogan" tak az tam nejdete dva krat.
Gusto0 tych bufetarov si trafil...este by som pridal dalsi privlastok "mammutari"
da sa na trase ZA-Katowice ale uz v PL navstivit nieco prirodne zaujimave ?
idem autom - fajn by bolo, keby to bolo cca drive-in alebo max. 45min tam a 45min spat k autu.
vdaka
bajky nie. ja v zime totiz nejazdim a len predvcerom som vytiahol po polroku kolo z garaze na hreben dubna. este nemam kondiciu a ...zadok mam fest otlaceny...to za dva dni nedam dohromady.
Kamarát sa začal venovať outdorovej turisteke ktorú natáča a zároveň komentuje. Pre ludí ktorý tam už boli alebo sa chystajú si myslím že výborna vec/ vídejko / Pred skončením vídejka sa objavia na videjku ďalšie akcie zo známych miest a chce natáčať aj na biku.
Skúste ho podporiť na odber za darmo v pravo dole pod vídejkom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jak ja poznam strečanov, tak ju asi najskor na jana spalia
PS: ked uz tam budete tak dalej je aj prirodny ukaz "budzogan" tak az tam nejdete dva krat.
Gusto0 tych bufetarov si trafil...este by som pridal dalsi privlastok "mammutari"
idem autom - fajn by bolo, keby to bolo cca drive-in alebo max. 45min tam a 45min spat k autu.
vdaka
ale do Pyšného sedla je
Biely kameň
Orlí kameň
Z Podhradia na Sekaniny
Skúste ho podporiť na odber za darmo v pravo dole pod vídejkom.
https://www.youtube.com/watch?v=u4fP2LOpIW0