Najspoľahlivejší parťák na turistiku, nikdy, nikdy nepovie, že sa mu nechce ísť. Stačí len otvoriť zásuvku v šatníku, kde mám turistické veci a okamžite dobehne, je úplne jedno, kde sa v tej chvíli nachádza v dome. Hypnotizuje ma a uspokojí sa, až mu pred odchodom z domu nahodím obojok.
Predĺžený víkend nám vyšiel parádne v znamení turistiky a nových zážitkov Na Kráľovke som utrafil to povestné ideálne počasie bezvetrie a teplúčko Slovenský raj s kamarátom skoro ráno nástup do dolín oba dni nikoho nikde pokoj a ticho
Piatok - Kráľová Hoľa z Liptovskej Tepličky do Vernára
Sobota - Suchá belá
Nedeľa - Piecky
Asi tak, keby normálne vyznačili Gerlach, Lomničák atď. tak by tam HZS musela zasahovať možno menej ako teraz. Väčšinou ide o zablúdenia a nie úrazy. Ale to by naši "horskí vodcovia" prišli o poriadny kšeft.
Asi tak, keby normálne vyznačili Gerlach, Lomničák atď. tak by tam HZS musela zasahovať možno menej ako teraz. Väčšinou ide o zablúdenia a nie úrazy. Ale to by naši "horskí vodcovia" prišli o poriadny kšeft.
Okrem nich aj tie "menej" popularne
Napr. Koncista, Tupa, Baranie rohy, Strbsky stit, Svišťovka, Ostrva, Furkotský štít , Huncovsky stit , Maly Ladovy stit, Prostredny hrot, Kezmarsky stit, Kolovy stit...
Urcite by sa dali najst aj dalsie .
Spristupnenie dalsich vrcholov by podla mna odlahcilo uz spristupnene vrcholy, a hoci, na niektorych miestach budu tlacenky stale .
takéto by bolo trochu praktickejšie, aj keď na kávu by stačil aj nejaký originál s polovičným objemom (a dvojnásobnou cenou), dá sa s tým počas varenia aj chodiť, so závetrím sa netreba extra srať, piezo spoľahlivé, veľká kartuša akurát vlezie do hrnca, menej prihára, dlhšie drží teplo..
Zdravím, cez víkend som sa vratil z výletu po Nórsku (Lysefjord Rundt), prikládam video Ak niekto bude chcieť môžem sem hodiť aj nejaké fotky, ale myslím že vo videu je zachytené všetko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/mtbenduraci/?ref=bookmarks
Piatok - Kráľová Hoľa z Liptovskej Tepličky do Vernára
Sobota - Suchá belá
Nedeľa - Piecky
https://www.facebook.com/mtbenduraci/?ref=bookmarks
paradna turistika a skvele pocasie k tomu
https://spis.korzar.sme.sk/c/20906178/pre-milovnikov-adrenalinu-vo-vysokych-tatrach-vyrastie-ferratova-cesta.html?ref=trz
Takže zase nič extra zaujímavé.
Okrem nich aj tie "menej" popularne
Napr. Koncista, Tupa, Baranie rohy, Strbsky stit, Svišťovka, Ostrva, Furkotský štít , Huncovsky stit , Maly Ladovy stit, Prostredny hrot, Kezmarsky stit, Kolovy stit...
Urcite by sa dali najst aj dalsie
Spristupnenie dalsich vrcholov by podla mna odlahcilo uz spristupnene vrcholy, a hoci, na niektorych miestach budu tlacenky stale
Dnes troska relax v Nízkych.