Prosím vás, nezostal niekomu niekde v pivnici poškodený alebo nefunkčný varič Jetboil? Potrebujem na súčiastky, stačilo by mi vykuchať ten plast a piezozapaľovač - horák ani plechárinu nepotrebujem. Alebo aspoň to piezo bez plastu, prinajhoršom. Môj superspoľahlivý a rokmi overený Sol sa podarilo kamarátovi spáliť. Síce na rozdiel od adorovaných Reactorov bez problémov stále funguje, no zapáliť ho tým piezom chce trochu cviku
Prešli sme sa zo Zlatej Idky do Štósu SO-NE s kamarátmi z Liptova, s nocovaním na Medzevskej Trohánke, kde prameň teraz nepramení......
Dnes kontrola novej útulne pred sedlom Jedľovec včera skolaudovanej.
Stále ma máta bike+hike. Často si vravím dlhou asfaltovou dolinou, že by sa mi hodil bike. Furt rozmýšľam na cesťáku na Žiarsku chatu, peši preliezť hrebeň a Roháčskou dolinou do Zuberca zase na cesťáku. Musím vymyslieť ako dať cesťák na chrbát (jeho prednosť je nízka hmotnosť a veľkosť v porovnaní s MTB ). Na také vyskúšanie asi nie úplne zabijacka trasa...
Kedysi som tak siel s kedysi mladou na popradske na bajkoch, pesi na Koprovsky a dole z popradskeho az do lesnej. Urcite odporucam, bez bajku ma na tie asfaltky uz nikto nedostane. A cital som debaty, ako niekto siel tymto stylom Orliu Perc, uz neviem ci z tichej alebo koprovskej doliny. Ale to nebolo legalne vyliezt odtial na hreben. A vlacit bajk na chrbte? Radsej si ho niekde schovat a mat dva, ci sa s niekym dohodnut kto pojde rovnaku trasu opacnym smerom a iba si na hrebeni vymenite kluce od zamkov k bajkom
Áno, vláčiť bike na chrbte, o to mi ide. Bike+hike je iba na spestrenie, to nebude pravidelná aktivita, chýbala by mi tá voľnosť na horách. A dik za tip prepojenia Tichej a Kôprovej doliny + Hladké sedlo. Ak sa mi to zapáči, to bude druhý výlet
No tak ma to máta, že aspoň raz si to budúci rok nejako skúsim, samozrejme takto neplánujem ťažké hrebeňové pochody a iné horské zverstvá
milos21 Aj ja mám v hlave už dlhšie tento okruh: Zuberec-Huty-Žiarska ch.-Tatliacka-Zuberec...topánky by stačili aj trailove bežecké, aj celý hrebeň sa v takých dá..ale rozmýšľam ako upevniť bike na batoh..alebo ty by si ho iba niesol?
Prípadne taká menšia trasa by mohla byť Roháčska dolina-Zabrat-Latana..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zimná uzávera je od 1.10.
ja to vidím na 8h aj s prestávkami
horkýže všetko...šarkaniu dieru maš kde ?
Prosím vás, nezostal niekomu niekde v pivnici poškodený alebo nefunkčný varič Jetboil? Potrebujem na súčiastky, stačilo by mi vykuchať ten plast a piezozapaľovač - horák ani plechárinu nepotrebujem. Alebo aspoň to piezo bez plastu, prinajhoršom. Môj superspoľahlivý a rokmi overený Sol sa podarilo kamarátovi spáliť. Síce na rozdiel od adorovaných Reactorov bez problémov stále funguje, no zapáliť ho tým piezom chce trochu cviku
Dnes kontrola novej útulne pred sedlom Jedľovec včera skolaudovanej.
No tak ma to máta, že aspoň raz si to budúci rok nejako skúsim, samozrejme takto neplánujem ťažké hrebeňové pochody a iné horské zverstvá
https://www.mtb-news.de/news/outentic-der-modulare-bike-tragerucksack/
Prípadne taká menšia trasa by mohla byť Roháčska dolina-Zabrat-Latana..
nasiel som
https://halfmoon-biking.ch/sonstiges/biketragesysteme-teil-1/