Vcera 27km Nízkymi Tatrami, na hrebeni potesili kamzici. Kym nejde lanovka na Chopok tak je rano hreben takmer prazdny, sem-tam nejaky turista/skupinka.
Jeej, pred pár dňami sme boli tiež.
Synátor aj budzogáň podoprel, aby náhodou nespadol a na Žibride vytiahol klasicky angličáky
Na druhý deň nám už ale odkvacol na Kľaku.
hreben NT
Telgart - Andrejcova - 17km
Andrejcova - Certovica - 29km
Certovica - Durkova - 26km
Durkova - Dodovaly - 28km
konecne cely hreben - chcel som ho ist ked budem mat nachodene, ale teraz bola prilezitost. tak to aj vyzeralo ale nelutujem - pocasie uz lepsie ani nemohlo byt. az na silny ladovy vietor od KH po Priehybu - ale nezhadzoval takze ok. oblaky ked boli, tak nad kopcami tienili slnko co mi spravilo velku radost. k tomu prijemna teplota na chodenie.
v utulniach celkom plno a husty vzduch, no zmestili sme sa. nabuduce radsej teplejsi spacak a noclah vonku
Cez víkend sme so športovým klubom PARBAT v kosodrevine prepílili chodník spod Ráztockej Hole na Košarisko.
Taký pekný bočný hrebeň NT.
Teraz už aj s výhľadmi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-13. Trochu rozdiel
Jeej, pred pár dňami sme boli tiež.
Synátor aj budzogáň podoprel, aby náhodou nespadol a na Žibride vytiahol klasicky angličáky
Na druhý deň nám už ale odkvacol na Kľaku.
Telgart - Andrejcova - 17km
Andrejcova - Certovica - 29km
Certovica - Durkova - 26km
Durkova - Dodovaly - 28km
konecne cely hreben - chcel som ho ist ked budem mat nachodene, ale teraz bola prilezitost. tak to aj vyzeralo
v utulniach celkom plno a husty vzduch, no zmestili sme sa. nabuduce radsej teplejsi spacak a noclah vonku
Taký pekný bočný hrebeň NT.
Teraz už aj s výhľadmi.
https://mapy.dennikn.sk/?x=19.38543&y=48.87951&ref=permalink
Užívajte.
vybral som tieto dve, čo poviete? popr. viete niečo lepšie odporučiť z demänovskej doliny?
1.deň:
Poľana: https://en.mapy.cz/s/jukukecapa
2.deň:
Chopok-Ďumbier: https://en.mapy.cz/s/lehavegaga (naspäť k parkovisku sa už asi zvezieme lanovkou)
dík