Teplicke skaly ... Vchod v sobotu z Teplíc nad mituji bez problémov ľudí celkom málo ale už aj tu spustili online predaj . Nedeľa vchod z Adrspachu normálny predaj iba do 9:00 potom iba online rezervovaný ľudí veľa. Len tak pre info.
neviem ci je to vhodna otazka do tejto temy ale idem na jeden den na feratu do rakuska. ake poistenie by ste mi doporucili?
napr. toto v unione staci? nieje to nejak malo.
Mate tu niekto prosimvas prejdeny tento chodnicek medzi Zabimi plesami a Velkym Hincovym popod Mengusovskym Volovcom? Je to vidtelne preslapane (pripadne muzici na trase), exponovane, alebo uz aj lezecky teren sa tam da cakat?
Ano, skialpinisti chodia tade, ale letneho prechodu som sa nedopatral. Do spravy som dostal len strucne info ze "je to schodne". Pozeral som aj fotky zo Satana ale z toho sa to neda urcit. Asi to kuknem ked tam budem sam niekedy nech tam netaham partaka aby to otocil.
Kosodrevina tam problem nebude, je tam prevazne sut (kamene) a takto po zime aj to riziko kamenej laviny/padajucich kamenov. Moja predstava je ze to bude nieco ako na Koncistu. Koncom leta by som tu cesticku chcel vyuzit.
Ano, kludne aj po turistickom chodniku ked tak, ale halvne sa vyhnut masam a usetrit cas. Urcite ale opacne, Rysy prve lebo potom sa tam neda ani pohnut.
prešiel som to za deň, ale len po značkách: najprv Kôprovský potom Rysy, prvým rýchlikom z intráku z KE a posledným nazad, niekedy koncom 90-tych rokov 20. storočia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napr. toto v unione staci? nieje to nejak malo.
Kôprovský štít, Rysy, Ostrva, Východná Vysoká, Veľký+Malý Rozsutec
Kôprovský
Rysy
Ostrva
Východná Vysoká
V.+M. Rozsutec