V sobotu večer cca 20:00 som dorazil na stanicu v Roverete. Autobus do Arca ide 20:50, paráda. Vystúpil som pred Arcom v Riva del garda nech sa prejdem. Došiel som do Arca a zistil som, že osoba, ktorú hľadám tam už nebýva. Paráda. Ale to kým som zistil bolo po pol noci. A už žiadny bus nejde. Aspoň sa prejdem. Vôbec som to tám nepoznal, mobil baterka 6% ale dá sa. Moja slovná zásoba Taliančiny je úbohá tiež. Ale tak rýchlo som kukol do Google Maps a zapísal som si (aj za uši) cestu do Rovereta. O 6:35 som bol naspäť v Roverete. V nedeľu som chrapal do obeda... Takých 30km celkovo to bude.... Nočná turistika
Ale bicyklom by to bolo krajšie a skôr a lacnejšie o 3e (autobus Roveretto->Arco)
Vcerajsi Sulovsky okruh cca 10km.Vacsinou mluvici turiste,ktori sa bez problemov rozlozili v zrakovej pyramide Na hrad bola fronta a este ked sa v tom strmom useku musia ludia fotit...
ahojte, v stredu 1.5. by som sa rád išiel pozrieť na Veľkú Homoľu a vyhliadku na nej - nikdy som tam nebol, no podľa mapy smer z Kuchyne do Modry, možno medzizastávka na Zochovej chate?
ako to tam bude vyzerať po aktuálnych daždivých dňoch? blato masaker alebo to bude v pohode schodné? prípadne poradíte inú turistickú alternatívu?
nie som automobilný, takže hľadám dostupnosť busom/vlakom
jazdím tu okolie iba bikom, no rád by som skúsil výlet aj takto (resp. ešte neprišla náhrada prerazeného plášťa )
schmeter, ked pojdes z Kuchyne do Modry, tak zacni po modrej z Vyvratu na Vysoku a cez Panske Uhliska dalej po cervenej na Cermak. Velku Homolu len pridaj ak este bude cas / energia / nalada. Vysoka je velmi pekna z pohladu turistiky, Homola sa jej podla mna zdaleka nepriblizuje. Ked to zjednodusim, tak Homola je len rozhladna.
Hack3r haha, v pohode toto že som si nepozrel predpoveď dopredu, takže v BA mám len polobotky trekingové a vysoké ostali pekne doma v suchu Jezus presne takto, ako si to napísal, to aj plánujem
Ahojte, chystáme sa s partiou počas leta na 7-10 dňovú turistiku, tak sa Vás chcem spýtať na nejaké rady a skúsenosti napr. Čo si vziať a čo nie alebo čomu sa vyvarovať, Diky 😊
chlapci z Košíc: kam sa vybrať na pešo poobede (po vybavení služobných povinností) prevetrať sa? Nič extra dlhé a náročné, naozaj chceme s kolegom iba vyvetrať hlavy. Kľudne ľahká vychádzka do lesa na kraji mesta. vopred Ď. za tipy.
dnes som bol prvy krat pozriet Skalky nad Vrickom, tu v Malej Fatre. Paradne som si zamakal kedze som siel blbou cestou hore a naspat aby som sa dostal k autu ktore som mal v doline Rajecka Lesna som siel pohodlnejsou obchadzkou, aj ked pohodlna hlavne smer dole nebola Hore bolo krasne a paradne vyhlady na vsetky strany.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale bicyklom by to bolo krajšie a skôr a lacnejšie o 3e (autobus Roveretto->Arco)
ako to tam bude vyzerať po aktuálnych daždivých dňoch? blato masaker alebo to bude v pohode schodné? prípadne poradíte inú turistickú alternatívu?
nie som automobilný, takže hľadám dostupnosť busom/vlakom
jazdím tu okolie iba bikom, no rád by som skúsil výlet aj takto (resp. ešte neprišla náhrada prerazeného plášťa
dik Hack3r
Jezus presne takto, ako si to napísal, to aj plánujem
vzdy hojna ucast. Trasy 50, 35, 25 a 12km. Dalsie info tu.
https://hiking.sk/hk/fo/61302/trasa_hrdinov_snp_zima2019.html
Sobotny vylet na Capo Figari z Golfo Aranci
Nedelny vylet do kanonu Gorropu z priesmyku Genna Silana