Neviem do akej temy to mam dat, ale proste chcem niekde tento zazitok zdielat z google maps mam ich stiahnute offline a som v cudzom meste a ked si chcem najst cestu tak to nejde. Len auto. Kde sa mam stazovat? Na lanparen? Asi budem pouzivat mapy.cz tie aspon rozumeju turistom!
Attachment:
IMG_20190204_224406.jpg
urcite chod do mapy.cz Zatial nesklamali ani raz a je to rychle. google ma vsetko pomalsie sa mi vidi a nieco ani nefunguje ako ma
mapy.cz alebo Locus. Obe su ovela lepsie ako Google mapy. na turistiku je to jedna z najhorsich moznosti. V jeseni som videl v Tatrach ludi, ktori podla google maps icli na chatu - ze vsak len kilometer - to hej, ale vzdusnou ciarou - boli v druhej doline.
Locus mas popisany aj tuto vo fore.
Boli ste niekto v nedavnej dobe v Janosikovych dierach ? Chystam sa tam bud v nedelu alebo v pondelok a zaujimalo by ma, ci su v pohode priechodne aj bez vybavy .
(V zime som v nich este nebol).
Ved klasicke macky raz kupis a vydrzia ti naveky a nebudes musiet riesit dilemu, ci ist, ako ist a stale nieco zhanat. V zime ich mam furt v batohu, na nohach som ich mal zatial minimalne, ale najma kvoli tomu, ze v zime povacsine na lyziach chodim a k nim mam zas harsajzne...
Kebyze idem sam, tak jasne, min. si poziciam seriozne macky. Teraz vsak idem s priatelkou, ktora v podstate s turistikou zacina, a tie diery mali byt doplnkom mestskej turistiky (Zilina - centrum, Budatin...) a wellnesu. Mate nejake napady kam ju vziat a nebudu potrebne macky/sneznice ? Klak ? Chata na Gruni?
Okolie Ziliny poznam len mimo zimneho obdobia, tak netusim ake kde panuju podmienky..
všade naokolo na kopcoch je sneh, maximálne slnečné svahy sú už bez...fakt ti radím zainvestovať do tých retiazkových, sú funkčné, ľahké, majú pekný obal na uloženie v batohu...komfort pri pohybe po snehu a ľade je neskutočný...
Sneh nie je prekazkou, ak nie je moc hlboky (po kolena), resp. je vyslapane. Ked nakydalo v MK, tak som ju vzal na 10km turu a zvladla. Macky jej urcite kupim (mozno aj tie, ktore si odporucil), ked zimne vylety naberu na pravidelnosti .
Tie mačky určite odporúčam dajú sa kúpiť za 28 euro čo nieje taká tragédia dobre sú aj do strmsich kopcov bez ľadu kde ti podsmykuje nohu napr na vysokú v MK.
katko Nakoniec sme dali hrad Lietava a dolne Janosikove diery. Chodnik na hrad bol uplne bezproblemovy (az na to blato) a Dolne Diery priechodne aj bez maciek. Len jedno miesto si vyzadovalo trochu vynaliezavosti .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
urcite chod do mapy.cz Zatial nesklamali ani raz a je to rychle. google ma vsetko pomalsie sa mi vidi a nieco ani nefunguje ako ma
Locus mas popisany aj tuto vo fore.
(V zime som v nich este nebol).
https://www.exisport.com/sk/2159-protismykove-navleky-na-obuv
https://www.adamsport.eu/recenzie-na-vystroj/recenzia-camp-ice-master-iv./
https://www.exisport.com/sk/protismykove-navleky-na-obuv/57746-protismykove-navleky-na-obuv-rapeks-macky-pro-5906660317029.html
?
Okolie Ziliny poznam len mimo zimneho obdobia, tak netusim ake kde panuju podmienky..
https://www.facebook.com/mtbenduraci/