No už to tam bolo rebrikmi vydlazdene. Kua. Co pre lenivcov neurobia. V horných tiež pribudlo rebríkov a mostíkov.... Po 9 rokoch co som tam nebol, dosť zmeny. Arano bolo keasne bez ľudí ale na obed bolo vidieť strašne davy. Už ako na rysy. Grc! Ešte ze sme šli dole zelenou na podrozsutec. Tam bol kľud. Už nech je zima a snehu, davy budú len dole v dzedzine
uz aj horne? dolne som minuly rok skoro nespoznal a podla tvojich fotiek je tam toho zasa o cosi viac - no prislo mi to ze tie robia pre rodiny s detmi - po bufet - a horne zostanu turistom - tak som sa mylil
už pár rokov sa držím zásady, že maximálne jedna pešia túra do roka a zase to vyšlo na Tatry. nebolo zle, ale fakt stačilo. ešte zo dva mesiace pobikovať a potom snáď lyže https://www.zonerama.com/6s8p/Album/5724197
Nechápem prečo len jedna túra ročne. Však buď ak ťa to baví tak chodievaj pravidelne alebo ak ťa to nebaví tak sa vykašli aj na tú jednu túru Či keď som raz biker nemôžem byť aj turista?
Lebo Lukáš ma 2 sezóny letnú bikovu a zimnú skialpovu.... Už sa tiež trasiem na tu zimnú sezónu. Ešte pretrpieť mesiac a už skrkam po nafukanych kopach na Kubínke 😂
Jáj no ok. Ja mám tiež rád aj to aj to. Chvalabohu ja stíham oboje Cez 6000 km na biku a cez 700 km na pešo tento rok + do toho občasný beh a posilka. Cez zimu samozrejme sa neviem dočkať na lyže
Ani mna to nejak nebaví chodit po horách. Chcel som si len odškrknut Gerlach. Bohužial som sa príliš spoliehal na Lukáša a podcenil som jeho techniku v terene. Porovnaval som ju z jeho bajkerskou co mohla byt osudna chyba:)
Tento rok prvý krát na chate pod Magurou bez biku. Cestou dolu som to aj ľutoval. Počko dnes super aj keď dolu trochu opar. Uvažoval som aj nad Suchým, ale na chate som stretol známych tak z toho nič nebolo 😂
Hronec - Čierny Balog. Pôvodne zamýšľaná troj-dňovka z Hronca pri Brezne do Muráňa skončila po prvej noci Tomášovou deravou nafukovačkou. Spali sme v útulni (starý salaš) na Obrubovanci. Keďže sa mu nechcelo spať ďalšiu noc na zamrznutej zemi, tak sme to ráno zatočili smer Čierny Balog a odtiaľ busom naspäť do Brezna.
Trochu viac fotiek ako zvyčajne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.zonerama.com/6s8p/Album/5724197
Trochu viac fotiek ako zvyčajne