dnes pekna tura zo sutova po modrej na chatu pod chlebom.potom do snilovskeho sedla .kamarat na borde dal ostiepkovu muldu ale stalo to zanic a potom popod lanovku do vratnej.zajtra hura na rozsutec
dnes pekna tura zo sutova po modrej na chatu pod chlebom.potom do snilovskeho sedla .kamarat na borde dal ostiepkovu muldu ale stalo to zanic a potom popod lanovku do vratnej.zajtra hura na rozsutec
Ďakujem tmax, po Mikulášskej Vápennej, je toto opäť zaujímavý okamih.
Na Peterkline je to pekné, ale dnes len samá hmla.
Len som zvedavý či to vydrží aj zajtra
Tou poznámkou som len trochu podpichol.
Samozrejme by som si dal rád ten výstup aj ja niekedy. Tento rok som tam bol 2x no ešte v lete.
Či je oficiálne otvorený Rozsutec cez zimu neviem, nikde som nehľadal info. Zvyčajne však je otvorený cez letné mesiace.
teraz som to nasiel velky rozsutec je otvoreny uz aj cez zimu,ale je zavrety od 1.3. do 15.6.kvoli hniezdeniu a tak
Jak je to vlastně s těma uzávěrama? Předevčírem jsem byl na Baranci, který je podle mapy sezonně uzavřený, v terénu ale žádná tabulka nebyla. A jít se dalo i na roháčský hřeben. I o tom Rozsutci jsem si myslel, že je uzavřený, tak jsem vždy chodil jenom Kriváň a Stoh. Kde najdu seznam uzavřených chodníků?
V celej Malej Fatre viem len o jedinom sezónne uzavretom chodníku a to práve Veľký Rozsutec. Vyznačené to je myslím len na turistickej mape. Tiež si mylsím, že by tam mala byť nejaká tebuľka, ktorá by informovala o uzatvorení chodníka mimo sezónu.
dnes v zapadnych tatrach padli 2 laviny odtrhnute turistami ,na slovenskej aj polskej strane...ak som dobre zacul s tragickymi nasledkami...ta si davajte pozor!
Podla mapy co som pozeral tam nejde ziadna cesta ani znacka, ale tvari sa to, ze tam ide nejaka lanovka? Inak ten pohlad z Vapennej v inverzii je krasny.
Na Mikuláša to bolo rovnako pekné Ďakujem
K Peterklinu, ide tam len miestna-neoficiálna značka zo Sološnice (červeno-biela). Ja som sa niekde pod sedlom Skalka odpojil z červenej a išiel krížom cez les, po lesnej ceste a zasa krížom cez les a hmlu na vrchol.
Tá "lanovka" patrí ku kameňolomu a zrejme preváža vyťažený materiál priamo do cementárne na páse.
Ale sem vlastne ani značku netreba, stačá ísť smerom na najvyšší bod a príde sa sem. Horšie to bolo pre mňa smerom dole, keď som aj napriek gps-ku zle odbočil a skončil pri kameňolome namiesto na modrej značke pri Baďure Ale to je o inom.
chodnik na Rozsutec je pokial viem uzatvoreny len z Medzirozsutcov - tam je alebo aspon bola o tom aj tabula. o uzavere z Medziholia neviem ale silvestrovsky vystup je fakt kazodorocna tradicia
Jak je to vlastně s těma uzávěrama? Předevčírem jsem byl na Baranci, který je podle mapy sezonně uzavřený, v terénu ale žádná tabulka nebyla. A jít se dalo i na roháčský hřeben. I o tom Rozsutci jsem si myslel, že je uzavřený, tak jsem vždy chodil jenom Kriváň a Stoh. Kde najdu seznam uzavřených chodníků?
neviem o tom ci existuje nejaky zoznam uzavretych chodnikov.ja som si to vyguglil o tom rozsutci.mozno by bolo dobre sa informovat priamo na sprave np mf
Správa Národného parku Malá Fatra
Hrnčiarska 197
013 03 Varín
tel.: 041/569 23 11 041/569 23 11
fax: 041/507 14 15
e-mail: [email protected]
Informačné stredisko OP Štefanová
tel.: 041/ 569 53 38 041/ 569 53 38
to iste by som odporucal spravit aj pri ostatnych pohoriach
Tak aj dnes to stálo zato.
Namiesto bicykla, peší výšlap na Devínsku Kobylu (17,7km/5h).
Pôvodne plánovaný nočný výjazd okolo Moravy som pre hmlu radšej zrušil
Počasie dnes 100 bodov
Všetky sú fotené na Panasonic FZ18.
Posledná je 5 snímok po 60s/f8/ISO100/, tá sa mi tiež páčí (okrem šumu ).
Čiže zajtra nejdeš na novoročný výjazd tmax?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... ktorý je momentálne uzavretý.
Na Peterkline je to pekné, ale dnes len samá hmla.
Len som zvedavý či to vydrží aj zajtra
myslim ze su volne velky aj maly.velky bol uzavrety cez zimu vraj kvoli erozii,ale uz je teraz otvoreny.zajtra tam je tradicny silvestrovsky vystup
Samozrejme by som si dal rád ten výstup aj ja niekedy. Tento rok som tam bol 2x no ešte v lete.
Či je oficiálne otvorený Rozsutec cez zimu neviem, nikde som nehľadal info. Zvyčajne však je otvorený cez letné mesiace.
Podla mapy co som pozeral tam nejde ziadna cesta ani znacka, ale tvari sa to, ze tam ide nejaka lanovka?
Inak ten pohlad z Vapennej v inverzii je krasny.
K Peterklinu, ide tam len miestna-neoficiálna značka zo Sološnice (červeno-biela). Ja som sa niekde pod sedlom Skalka odpojil z červenej a išiel krížom cez les, po lesnej ceste a zasa krížom cez les a hmlu na vrchol.
Tá "lanovka" patrí ku kameňolomu a zrejme preváža vyťažený materiál priamo do cementárne na páse.
Ale sem vlastne ani značku netreba, stačá ísť smerom na najvyšší bod a príde sa sem. Horšie to bolo pre mňa smerom dole, keď som aj napriek gps-ku zle odbočil a skončil pri kameňolome namiesto na modrej značke pri Baďure
neviem o tom ci existuje nejaky zoznam uzavretych chodnikov.ja som si to vyguglil o tom rozsutci.mozno by bolo dobre sa informovat priamo na sprave np mf
Správa Národného parku Malá Fatra
Hrnčiarska 197
013 03 Varín
tel.: 041/569 23 11 041/569 23 11
fax: 041/507 14 15
e-mail: [email protected]
Informačné stredisko OP Štefanová
tel.: 041/ 569 53 38 041/ 569 53 38
to iste by som odporucal spravit aj pri ostatnych pohoriach
Namiesto bicykla, peší výšlap na Devínsku Kobylu (17,7km/5h).
Pôvodne plánovaný nočný výjazd okolo Moravy som pre hmlu radšej zrušil
Všetky sú fotené na Panasonic FZ18.
Posledná je 5 snímok po 60s/f8/ISO100/, tá sa mi tiež páčí (okrem šumu
Čiže zajtra nejdeš na novoročný výjazd tmax?