dnes tak lightovo po szlakoch granicznych...Vychylovka - sedlo Príslop - Rycierová hora - bacowka na Rycierovej - Rycierová hora - Przelecz Przegibek - Vychylovka...parádne počko, kopec snehu, super výhľady...
Ten Mudr. Jablonsky je pekny narcis. Z tej tabule usudzujem, ze u skautov je najdolezitejsie zviditelnit svoju osobu. Hanba, ze vobec taku tabulu osadili - to nema nic so spomienkou, to je skor reklama...
Tak som si to prestudoval pozornejsie a su dve moznosti:
1. Uz nevedie skautsky odddiel, ktory zhotovil tu pamätnu dosku pri prilezitosti 40. vyrocia jej prvotneho zhotovenia nim samym, a niekto z oddielu mal "uzasny" napad pripomenut aj autora povodnej dosky pri jej opätovnom zhotoveni pomaly tou istou mierou ako osobu, ktorej je venovana. V tom pripade je Mudr. Jablonovsky z obliga, ja sa mu ospravedlnujem a "pozdravujem" toho, komu napadla ta uzasna idea zviditelnovat autora pamätnej dosky pomaly tak ako Svojsika, ktoremu je urcena. Minimalne v mojich ociach tym Jablonovskemu uskodil.
2. Mudr. Jablonovsky dany oddiel nadalej vedie a zhotovil si tu dosku vo vlastnej rezii ako reklamu na svoju osobu. Mozno si len neuvedomil ako hlupo to vyznie, ale to je irelevantne. V tom pripade je to hanba. Keby totiz vedel co je skromnost, tak by svoje meno uviedol dole pod tu ciaru spolu s oddielom s ktorym to zhotovil a jeho meno by nesvietilo boldom v hlavnej informacii na tabuli venovanej nejakej uplne inej osobe. Za tychto okolnosti moje ospravedlnenie neplati...
Inak odhliadnuc od toho, ci je spravna verzia 1 abo 2 - v skautingu a sporte sa pokial viem titul nepouziva (nepisane pravidlo). Abo mi nieco uniklo? To tam mohli rovno uviest Mudr. Stonoha...
takže dnes opäť szlaky graniczne, tentoraz ďalej na severovýchod...štart v Zlatnej-Hute, potom po čiernej značke na Halu Rysianku, po červenej na Tri kopce, ďalej po hraničnom hrebeni PL/SK až na Pilsko a späť do Zlatnej...opäť masy snehu, síce som ráno sľuboval azúro, čo nakoniec nevydalo, ale aj tak super trip
takže dnes opäť szlaky graniczne, tentoraz ďalej na severovýchod...štart v Zlatnej-Hute, potom po čiernej značke na Halu Rysianku, po červenej na Tri kopce, ďalej po hraničnom hrebeni PL/SK až na Pilsko a späť do Zlatnej...opäť masy snehu, síce som ráno sľuboval azúro, čo nakoniec nevydalo, ale aj tak super trip
Ja mam v plane ist sobotu do MF, niekam na hreben, Krivan, este som neplanoval presnu trasu. Prida sa niekto? Nieco tak na max 6-8 hodin takym normalnym tempom.
EDIT: Viete niekto ake su snehove podmienky v MF? Ci vobec nejaky je.
ja sledujem podmienky na www.hzs.sk, ale tam je to vseobecne pre cele pohorie skor. zajtra sa chystam po sto rokoch na zimne tatry na terynku a v nedelu, ak bude dostatok sil, by som rad Velky Choc
Hej uz som dnes kukal tu stranku, Fatru som zatrhol, kedze nemam macky, idem len Sulov. Od Hricovskeho podhradia do Vrchteplej. Aspon daky pohyb nech je.
my dnes s pankom tak rekreačne z Magurky na Chabenec, hore nejaké to fotenie, chvíľu posedenie v útulni pod Ďurkovou, výbeh na Ďurkovú a späť do Magurky...počko ráno nevyzeralo najlepšie, ale postupne sa vyčasilo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
image00031 je parádny. Obyčajný, ale parádny...
Pre mňa tiež určite nie, nechápem, kto to mohol napísať, veď to bol taký pekný výjazd
Ten Mudr. Jablonsky je pekny narcis.
1. Uz nevedie skautsky odddiel, ktory zhotovil tu pamätnu dosku pri prilezitosti 40. vyrocia jej prvotneho zhotovenia nim samym, a niekto z oddielu mal "uzasny" napad pripomenut aj autora povodnej dosky pri jej opätovnom zhotoveni pomaly tou istou mierou ako osobu, ktorej je venovana. V tom pripade je Mudr. Jablonovsky z obliga, ja sa mu ospravedlnujem a "pozdravujem" toho, komu napadla ta uzasna idea zviditelnovat autora pamätnej dosky pomaly tak ako Svojsika, ktoremu je urcena. Minimalne v mojich ociach tym Jablonovskemu uskodil.
2. Mudr. Jablonovsky dany oddiel nadalej vedie a zhotovil si tu dosku vo vlastnej rezii ako reklamu na svoju osobu. Mozno si len neuvedomil ako hlupo to vyznie, ale to je irelevantne. V tom pripade je to hanba. Keby totiz vedel co je skromnost, tak by svoje meno uviedol dole pod tu ciaru spolu s oddielom s ktorym to zhotovil a jeho meno by nesvietilo boldom v hlavnej informacii na tabuli venovanej nejakej uplne inej osobe. Za tychto okolnosti moje ospravedlnenie neplati...
Inak odhliadnuc od toho, ci je spravna verzia 1 abo 2 - v skautingu a sporte sa pokial viem titul nepouziva (nepisane pravidlo). Abo mi nieco uniklo? To tam mohli rovno uviest Mudr. Stonoha...
...lenže oni kúria 10 mesiacov v roku
parada
v nablizsej dobe tam asi zabludime
joooj muselo byt krasne Hoblik mam rad....
EDIT: Viete niekto ake su snehove podmienky v MF? Ci vobec nejaky je.