oni šli hore tou Dúbravskou dolinou, toto je v podstate tesne pod vrcholom Chabenca...keď som k nim prišiel, tak sa ma hneď pýtali, či náhodou nie som ochranár asi mali čosi za lubom
:-) kto neskúsil nevie...alebo, možno bol na "skúške zlý parták" ...
ale ja som už vyskúšal, aj parťák bol špičkový, ale nemám potrebu kupovať komplet výbavu...jednoducho ma to na pešo baví a aj partia sa vždy zíde fajná
v nedeľu sme prešli zo Sabinova do Lipian.
terény su tam pekné, skoro ako na Orave
bolo vidno pozostatky značenia, predpokladám, že zo sabinovského cyklomaratónu.
Dnes z Poluvsia s mojou ženuškou a trhačom na Kozol. Chudák pes, ceplo, skoro ho infarkt sklátil /bo sme si to pre zaujímavosť šupli krížom rovno hore /
Inak pekný kopček, kúsok sme išli pozrieť aj smer Turie - Čipcie a nádherná cestička, úplne ako z rozprávky. Krásny deň v rozprávkovej krajine.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyzerá že tam je celkom dosť snehuuuuu
ja som sa v nedeľu kukal na Nízke z diaľky
aj na malofatranský hrebeň
čo ti ja viem, mne to až tak nechýba...
Snád to nie je foto priamo z Kukly?
Je to fotene pod Kuklou, po modrej znacke smerom na Cerveny Kamen. Dole pod kopcom. Je tam nejaky plot, obora. Vobec som to tam nespoznaval.
ale ja som už vyskúšal, aj parťák bol špičkový, ale nemám potrebu kupovať komplet výbavu...jednoducho ma to na pešo baví a aj partia sa vždy zíde fajná
jar uz dorazila aj tam:)
Turisticka znacka sa po vyvrate stratila, ale nejaka dobra dusa namalovala docasne znacenie.
terény su tam pekné, skoro ako na Orave
bolo vidno pozostatky značenia, predpokladám, že zo sabinovského cyklomaratónu.
magické oblaky
hravý dolekopcový chodníček na záver....
Inak pekný kopček, kúsok sme išli pozrieť aj smer Turie - Čipcie a nádherná cestička, úplne ako z rozprávky. Krásny deň v rozprávkovej krajine.
https://*****saweb.google.com/kpisarcik/JarneCundrBejbyZdychava2122042011#
https://*****saweb.google.com/kpisarcik/JarneCundrBejbyZdychava2122042011#
Za to ohnisko by si si zaslužil... aj ked si sedel pri nom a stále dával pozor. Dufam, že si mladému vysvetlil ako sa to nemá robiť
chalani z Bielej a ja z Malej Lučivnej
cez Strungový Príslop
za chvíľku som tam
komu lepšie ako nám?
aj dole treba zísť
albín od Šafránu Jarného