Turistika v okoli Levoce nedopadla najlepsie. Vlastne velmi nedobre. Pri strete s dvomi vlciakmi si jeden z nich bez akehokolvek varovania povedal, ze si kusne. Ziadny naznak utoku, ziadny brechot ani bojovy postoj, nic.
Nasledky: jeden steh, drenaz, marodka, pohybova obmedzenost, bolest, strach...
Na foto zenska noha jednej z nas.
Turistika v okoli Levoce nedopadla najlepsie. Vlastne velmi nedobre. Pri strete s dvomi vlciakmi si jeden z nich bez akehokolvek varovania povedal, ze si kusne. Ziadny naznak utoku, ziadny brechot ani bojovy postoj, nic.
Tak toto je pazi. A nech ma nikto nepresviedca o potrebe likvidacie tulavych psov. Skore uzdravenie.
tak ja asi dnes do kopcov nepojdem, radsej budem sediet doma na zadku; prajem skore uzdravenie
A nech ma nikto nepresviedca o potrebe likvidacie tulavych psov.
Tie psiska (vlciaci) neboli tulave. Boli s majitelmi v lese bez vodzky, bez obojku, bez moznosti ich akokolvek ovladat. Tie bestie naozaj nedavali nijako najavo, ze im vadime. Boli uplne pokojni. Pri vzajomnom minani sa jeden z nich si len tak kusol a pokracoval dalej. Nepochopitelne. Ani plynova pistol (v batohu) drzana v ruke by nepomohla. Privolana policia ako-tak spolupracovala, horsie to bolo na chirurgii v Levoci...
Vdaka vsetkym za podporu. Ivka, drz sa!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No neviem. Mne sa tá hore v strede pozdáva až až bez ohľadu na hmlu okolo.
Tak toto je pazi. A nech ma nikto nepresviedca o potrebe likvidacie tulavych psov. Skore uzdravenie.
tak ja asi dnes do kopcov nepojdem, radsej budem sediet doma na zadku; prajem skore uzdravenie
Tie psiska (vlciaci) neboli tulave. Boli s majitelmi v lese bez vodzky, bez obojku, bez moznosti ich akokolvek ovladat. Tie bestie naozaj nedavali nijako najavo, ze im vadime. Boli uplne pokojni. Pri vzajomnom minani sa jeden z nich si len tak kusol a pokracoval dalej. Nepochopitelne. Ani plynova pistol (v batohu) drzana v ruke by nepomohla. Privolana policia ako-tak spolupracovala, horsie to bolo na chirurgii v Levoci...
Vdaka vsetkym za podporu. Ivka, drz sa!
Ja som sa tento rok už dva krát tešil na Rysy a nakoniec nič z toho nebolo...
v sobotu z Malužinej na Veľkom Boku a v nedeľu cez Čertovicu na Štefáničku a cez Krúpove sedlo na sever.........
z Malužinej do breha
na Veľkom Boku
hotel
za Čertovicou už to vyzeralo lepšie
Veľký Bok
tam sme boli v sobotu....
severná strana hrebeňa, Demänovské Sedlo
sneh zľadovatelý
Ďumbier zo severu