Pripájam zopár fotiek z posledných záchvevov zimy. Štvrtková návšteva Chaty pod Chlebom. Vyzeralo to zo začiatku sľubne, ale predpovede nič neostali dlžné. Tesne pod Snilovským sedlom pribehla z Turca na hrebeň oblačnosť a bolo po výhľadoch Takže pôvodný plán na Veľký Kriváň sa zamietol. Snowboardisti, skialpinista, HZS-kári, ľudí relatívne dosť na pracovný deň dopoludnia. A taktiež aj snehu
8.5.2016 TURISTICKÝ PRECHOD MALÝCH KARPÁT 38. ročník
(nedeľa) (Častovská 50-ka) KST Častá
Trasy: 50 km/1982 m, 35 km/1050 m, 25 km/850 m, 12 km
50 km: Častá - Píla - Zochova chata - Čermákova lúka - sedlo Skalka - Sološnická dol. - Vápenná - Plav. Podhradie - Plav. hrad - Amon - Sklená Huta - Častá
Štart: Častá, BUS, 6.00 - 9.00 h
Cieľ: Častá, reštaurácia Štadión
Štartovné: - pre účastníkov starších ako 15 rokov
Iné: - v cieli guláš, diplom, tanečná zábava
- profil trás je možné generovať na www.hiking.sk, služba HIKEPLANNER
Tak podarilo sa mi to v zdravi prejst, peso. KOntrola na Vapennej nestihala, tak nas oznackovali pod Malou Vapennou. Na Vapennu sme prisli 10:20. Na Sklennej hute vela bikerov ale aj pesich, bol tam totizto bufet. Kopec bikerov bez prilieb, mno je to ich volba. Cas 6:00-15:30.
mne sa podarilo day celkom drsny pad zo sedla skalka do solosnickej doliny takze som nakoniec isiel len "35" ale na budiku bolo v cieli 46 .... inak paradna ucast a uzasne pocasie
vdaka Tesakovi ktory to tu spropagoval sme prvykrat skusili takuto akciu
isli sme len 35 km, co som sa dozvedela z papiera ktory sme dostali ze je vlastne 37,5 km
vyrazali sme z Castej 7.30 hod - prichod do ciela 16.30 h
pes aj panicek su vcelu grogy, ja iba jeden otlak, inak fajn, zacnem trenovat na 50ku
vinny strik na kontrolnych bodoch padol super
.... som rad ze sa lubilo... vyslo krasne pocasie a celkovo bolo cez 750 registrovanych ucastnikov .... verim ze pridete aj o rok
strik/pivko na kontrole to uz je taka nejaka nasa tradicia ktora ma oporu vo vinarskom kraji a silnom turistickom spolku
A okolo 13 na zelenej nad Častou smerom na Sklenu Hutu alebo Geldek nešiel nikto ? Ja som šlapal na biku hore a stretaval som hodne ludí. Aj nejaký bikeri išli oproti ale tych bolo malo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kľak - Vríčanské sedlo
50 km: Častá - Píla - Zochova chata - Čermákova lúka - sedlo Skalka - Sološnická dol. - Vápenná - Plav. Podhradie - Plav. hrad - Amon - Sklená Huta - Častá
35 km: okrem časti: Plavecké Podhradie - Amon
25 km: okrem časti: Sološnická dolina - Vápenná - Plavecké Podhradie - Amon
12 km: Častá - Červený Kameň - Píla - Zajačí jarok - Tri kopce - Kukla - Pred vrchmi - Píla - Častá
Tak podarilo sa mi to v zdravi prejst, peso. KOntrola na Vapennej nestihala, tak nas oznackovali pod Malou Vapennou. Na Vapennu sme prisli 10:20. Na Sklennej hute vela bikerov ale aj pesich, bol tam totizto bufet. Kopec bikerov bez prilieb, mno je to ich volba. Cas 6:00-15:30.
isli sme len 35 km, co som sa dozvedela z papiera ktory sme dostali ze je vlastne 37,5 km
vyrazali sme z Castej 7.30 hod - prichod do ciela 16.30 h
pes aj panicek su vcelu grogy, ja iba jeden otlak, inak fajn, zacnem trenovat na 50ku
vinny strik na kontrolnych bodoch padol super
strik/pivko na kontrole to uz je taka nejaka nasa tradicia ktora ma oporu vo vinarskom kraji a silnom turistickom spolku
...
Teraz aklimatizacia do prace :/