mate niekto dobre skusenosti s urazovym poistenim, resp. tip na dobru poistovnu? Platil som v nemenovanej "modrej" poistovni 90 EUR/rok urazove poistenie a za zlomenu klucnu kost som dostal 58 EUR Pripadne aj pre zasah HZS ?
ak niekto viete este o niekom kto poistuje aj "vykonnostne" sporty dajte vediet.
Union pripoistenie sport
Ak sa v poistnej zmluve dojedná riziková skupina označená ako šport alebo osoba nad 70 rokov -
šport poistenie sa vzťahuje na osoby podľa bodu 1 a 3 tohto ods. a na osoby, ktoré:
a) sa pripravujú na súťaž alebo sú účastníkmi súťaže v akýchkoľvek športových disciplínach
(amatérskych aj profesionálnych),
ehm union Sport
Riziková skupina ŠPORT je určená pre osoby vo veku do 70 rokov, ktorí sa venujú rekreačnému športovaniu (lyžovanie a snowboarding po vyznačených trasách, beh na lyžiach po vyznačených trasách, jazda na skiboboch na vyznačených trasách, korčuľovanie na ľade, sánkovanie, jazdecké športy, rybárčenie z člna, pobrežný jachting (landjachting), plachtenie (mimo pobrežného), fitnes a bodybuilding, paintball,) a turistike vykonávanej po značených cestách, ak sú na tejto ceste umiestnené umelé istiace prostriedky (napr. laná, reťaze, stupačky, rebríky). Ak sú tieto športy vykonávané v rámci prípravy na súťaž alebo účasti na súťaži (na amatérskej aj profesionálnej úrovni), neposkytujeme poistné plnenie.
. Ak sú tieto športy vykonávané v rámci prípravy na súťaž alebo účasti na súťaži (na amatérskej aj profesionálnej úrovni), neposkytujeme poistné plnenie.
Čítaš všeobecné cestovné poistenie- Union má ešte individualne cestovné poistenie. Tam sa dá poistit všetko
Ospravedlnujem sa tak ten sport na celý rok od Uninu je nahovno:) Kedže to je len klasické poistenie na vyznačené cesty a zjazdovky.
Takže ešte raz v UNIONE musíte dohodnut individualné cestovné poistenie šport!!! nie všeobecné poistenie šport
Ak dobre chápem pri ročnom poistení UNION nieje možnost uzavriet individualne poistenie. Možne je ho uzavriet len na ako dnové kde vyberieš počet dní a zvolíš šport. Preto stojí 5,5EUR na den. Takže to celoročne je lepsie od AV.
pre tych co chodia na maratony - napriklad Salzkammergut - tiez si treba odkontrolovat ci poistenie plati pri organizovanych podujatiach. slovenske cestovne poistenia tieto akcie standardne vylucuju. a z toho co sem daval matvej - "nesutazna jazda na bicykloch" bude AV tiez napr. na Salzke na 2 veci...
mozes sem vlozit link s nazvom odseku, kde sa to spomina ?
léçení nemocí a následkû nehod, které vzniknou p‡i aktivní úçasti na
ve‡ejnê po‡ádanÿch sportovních soutêæích a p‡i treninku na tyto soutêæe
pokud je p‡i têchto souteæích vyplácena odmêna nebo mzda, stejnê jako
léçení nemocí a následkû nehod p‡i úçasti na takovÿch sportovních
soutêæích a p‡i tréninku na soutêæe, které jsou uvedeny v kapitole Vÿjimky
p‡i záchrannÿch a pátracích akcích
"On Saturday evening, after the winners’ ceremonies, non cash prize worth 6,500 Euros will be raffled among the present participants."
non-cash prize = odmena
neviem do akeho extremu sa to taha ale aj pohar pre vitaza je odmena... A hlavne sa bojim ze ten preklad podmienok je zly - paid nie je ze ti daju odmenu ale ze ty si zaplatis startovne...
medical treatment of the consequences of accidents arising from paid,
active participation in publicly held sporting competitions and the training activities in preparation for them
este som od 2005teho nevidel jedinu akciu ktora by mala v startovnom poistenie - v startovom balicku sa na stranke o tom tiez nic nepise tak isto ani v propoziciach. niektori organizatori vyslovene odporucaju aby sa ucastnici individualne poistili.
samozrejme strasne rad by som sa mylil ale aby nahodou niekto po uraze neostal prekvapeny
Postou. Ale medzitym dostanes mailom kartu ktora je platna 20dni pokial nepride original postou. Z Prahy isla karta do Rokosportu a odtial ku mne. Neviem preco tak kedze to dlhsie trva
Nechce sa mi to studovat ale zda sa mi, ze rozsah AV je sirsi nez poistenia ponukane nasimi poistovnami. Zvykal som vyuzivat sluzby UNIONu ale potom som si uvedomil, ze typ udalosti si aj tak naplanovat neviem, takze toto neriesim a desat dni s UNIONom uz bolo porovnatelne s rocnym AV (ako vykopavka to mam za 47€) a dost casto si davam aj tury do Madarska - mam tu za rohom nadherne trasy, takze rozhodovanie bolo dost jednoznacne.
Ale treba uznat ze za tých 5,5 EUR na den to máš perfektne kryté aj sutaze ci letecke sporty a vysoke limity. škoda ,že neexistuje aj ročne resp existuje ale nemá tam take krytia ako pri tom dennom. Asi by bolo riadne drahé. Teraz uz chapem preco to rocne sportové stojí len 48EUR ked tam nemas takmer ziadne rizikové sporty. Kto má rad adrenalín a jazdí častejšie mimo SK tak jasne ze AV je lepsie ale ak ideš na par dní či sutaž tak to Union je nato super. Len ludia podla mna moc necitaju tie poistne podmienky a vyberu si tam zakladné poistenie a idu raftovat do Slovinska ci trailovat do Rakuska:) Ale tak kancelarie a poistovna hadam dobre informuje o zvolení poistného
nech hladam ako hladam, tak neviem najst poistne podmienky pre kratkodobe cestovne poistenie tykajuce sa kategorie sport v union-e double nasiel si to tam ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Union pripoistenie sport
Ak sa v poistnej zmluve dojedná riziková skupina označená ako šport alebo osoba nad 70 rokov -
šport poistenie sa vzťahuje na osoby podľa bodu 1 a 3 tohto ods. a na osoby, ktoré:
a) sa pripravujú na súťaž alebo sú účastníkmi súťaže v akýchkoľvek športových disciplínach
(amatérskych aj profesionálnych),
ehm union Sport
Riziková skupina ŠPORT je určená pre osoby vo veku do 70 rokov, ktorí sa venujú rekreačnému športovaniu (lyžovanie a snowboarding po vyznačených trasách, beh na lyžiach po vyznačených trasách, jazda na skiboboch na vyznačených trasách, korčuľovanie na ľade, sánkovanie, jazdecké športy, rybárčenie z člna, pobrežný jachting (landjachting), plachtenie (mimo pobrežného), fitnes a bodybuilding, paintball,) a turistike vykonávanej po značených cestách, ak sú na tejto ceste umiestnené umelé istiace prostriedky (napr. laná, reťaze, stupačky, rebríky). Ak sú tieto športy vykonávané v rámci prípravy na súťaž alebo účasti na súťaži (na amatérskej aj profesionálnej úrovni), neposkytujeme poistné plnenie.
. Ak sú tieto športy vykonávané v rámci prípravy na súťaž alebo účasti na súťaži (na amatérskej aj profesionálnej úrovni), neposkytujeme poistné plnenie.
Čítaš všeobecné cestovné poistenie- Union má ešte individualne cestovné poistenie. Tam sa dá poistit všetko
Ospravedlnujem sa tak ten sport na celý rok od Uninu je nahovno:) Kedže to je len klasické poistenie na vyznačené cesty a zjazdovky.
Takže ešte raz v UNIONE musíte dohodnut individualné cestovné poistenie šport!!! nie všeobecné poistenie šport
Ak dobre chápem pri ročnom poistení UNION nieje možnost uzavriet individualne poistenie. Možne je ho uzavriet len na ako dnové kde vyberieš počet dní a zvolíš šport. Preto stojí 5,5EUR na den. Takže to celoročne je lepsie od AV.
mozes sem vlozit link s nazvom odseku, kde sa to spomina ?
a kupoval som cez alpenverein-slovensko.sk
časť výnimky z poistenia
1) autonehody členov AV
2) poistenie zákonnej zodpovednosti a poistenie právnej ochrany
to podla mna nema nic spolocne s liecebnymi / zachranarskymi nakladmi
alebo som zle cital ?
maju dost biedny web a rozdeluju poistenia do skupin Klasik / Plus / Komfort / Komplet
maju dost biedny web a rozdeluju poistenia do skupin Klasik / Plus / Komfort / Komplet
Hej, je to podskupina poistenia do hor
https://www.generali.sk/sk/pre-obcanov/cestovne-poistenie/poistenie-do-hor/
léçení nemocí a následkû nehod, které vzniknou p‡i aktivní úçasti na
ve‡ejnê po‡ádanÿch sportovních soutêæích a p‡i treninku na tyto soutêæe
pokud je p‡i têchto souteæích vyplácena odmêna nebo mzda, stejnê jako
léçení nemocí a následkû nehod p‡i úçasti na takovÿch sportovních
soutêæích a p‡i tréninku na soutêæe, které jsou uvedeny v kapitole Vÿjimky
p‡i záchrannÿch a pátracích akcích
"On Saturday evening, after the winners’ ceremonies, non cash prize worth 6,500 Euros will be raffled among the present participants."
non-cash prize = odmena
neviem do akeho extremu sa to taha ale aj pohar pre vitaza je odmena... A hlavne sa bojim ze ten preklad podmienok je zly - paid nie je ze ti daju odmenu ale ze ty si zaplatis startovne...
anglicke podmienky dokonca odmenu ani neuvadzaju
http://alpenverein.hory.sk/docs/insurance_scope.pdf
medical treatment of the consequences of accidents arising from paid,
active participation in publicly held sporting competitions and the training activities in preparation for them
KinDo Salzka nie je poistena v ramci AV
double
mne doteraz vždy prišiel preukaz PRIAMO z AT
samozrejme strasne rad by som sa mylil ale aby nahodou niekto po uraze neostal prekvapeny
od 2015 sa mozes regnut cez net , karticky tlacia v prahe ,pride ti postou ,vsetko je na webe
double nasiel si to tam ?